Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]Kwas

Nzo

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam wszystkich,zdecydowałem się opisać mój jakże niemiły przypadek.Zakupiłem ostatnio konto do WR-a z retailem za dość przystępna cenę.Zapłaciłem dostałem info do konta czyli: pytania-odpowiedzi,data urodzenia,login,hasło.

Po otrzymaniu wszystkich informacji,wbiłem na to konto i zmieniłem wpierw meila,a potem hasło.Przelogowałem się na nowych pasach i wszystko było ok.Po jakiejś godzinie chciałem coś pyknąć wbijam na wra loguje się i dupa.Zły password.Wbijam na G1 to samo.Chce resnąć,ale na meila nie przychodzi potwierdzenie.Pisałem do gościa niby,że nic nie wie,że nie rozumie i tylko mówił iż jest pozytyw to wszystko było ok.Pisałem na do G1 żeby zweryfikować konto,doszło do tego że musiałem podać kod retail.Napisałem do tego gościa żeby podał mi ten kod,ale on tłumaczył się,że nie ma bo w 2008 płacił karta kredytową choć z tego co wiem to był retail kod ,którym aktywowało się go.Po tym jak napisałem,że potrzebuje jakiekolwiek info na temat tego zakupu,powiedział że poszuka i da znać,ale do dzisiaj nie dał znać,a ja dalej jestem w dupie tym bardziej,że kilka dni po tym zmienił się nagle nick na tym koncie,więc jestem głęboko w dupie i nie mam pojęcia co teraz mogę zrobić.Bardzo proszę o rady,a nie mądrości bo po to tu nie piszę.Jeżeli mam ID konta to może jakimś łamaczem haseł czy coś podobnego.Nie mam już żadnych pomysłów jako mogę odzyskać to konto,więc proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj na polskim supporcie. Napisz do jednego z moderatorów na forum PL g1 (kubika,Zygfryda czy jakoś tak). Przedstaw im dowody (jeżeli takie posiadasz) o zakupie konta itd. Może oni tobie coś poradzą, w końcu mają kontakt z administracją. Jeżeli sprawa była załatwiana przez allegro (lub innego pośrednika), to możesz się zgłosić do organów "wyższych", lub możesz go tylko postraszyć może to poskutkuję.

Innych pomysłów niestety nie mam...

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

To napisz im że zostało skradzione. I przedstaw wszystkie passy jakie posiadasz. Innego wyjścia nie widzę. Zostaje jeszcze podrzucenie keyloggera ale nie wiem czy Ci się to uda bo jest z tym dużo zabawy.

Jedno mnie zastanawia jeżeli to co mówisz jest prawdą to jakim cudem zmienił twoje passy, skoro nie znał hasła? Wysyłał Ci może jakieś pliki czy coś w tym rodzaju ?

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Rekrut
Opublikowano

Coder czytaj ze zrozumieniem.Mogą się śmiać,wisi mi to.Chcę odzyskać swoje konto,a jeśli masz się w taki sposób mądrować to daruj sobie i zachowaj to dla siebie.

Opublikowano

Poprostu gosciu od ktorego kupiles konto Cie oszukal.

Zaplaciles mu i wgl a on wtedy zmienil passy...

I mysle ze ticket nic nie pomoze bo brales to na swoja odpowiedzialnosc :)

Rekrut
Opublikowano

Wszystko na to wskazuje,że to on.Może jest jakiś sposób żeby odzyskać to konto?Może jakiś łamacz haseł,bo przecież ID do konta znam...

Opublikowano

łamacz hasła na g1 ? nie wiem czy wiesz ale za to jest kilka lat więzienia... to to samo jak byś próbował włamać się do banku -_-

oszukali cie... możesz napisać na Polski supporcie, możesz napisać do allegro ( to jest kradzież... ponieważ kupiłeś to konto) a oni rozpoczną sprawę sądową lub załatwią to po swojemu...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Rekrut
Opublikowano

Za kradzież też idzie się do paki.G1 nic z tym nie zrobi,na allegro mogę dać spór transakcji,ale będę czekał około miesiąca i nie wiem czy skończy się dla mnie pozytywnie...

Opublikowano

nie odzyskasz konto, sprzedawanie kont jest zakazane, do weryfikacji będą chcieli pierwsze ip, pierwszy mail itd a ty takich rzeczy nie posiadasz bo jest głupi i kupiłeś konto na allegro, dałeś pozytyw i teraz nic nie jestes w stanie zrobić

Rekrut
Opublikowano

Głupi?chyba raczej stać mnie na to.Poza tym pisałem mądrości pozostaw dla siebie,co jak co ale tym postem to Ty reprezentujesz poziom baru mlecznego...

Opublikowano

koleś musiał cię oszukać znał Sekretną odpowiedz znał ID i Maila .... tyle wystarczy do odzyskania hasło i zmieniania all :D chyba że ty zmieniłeś Maila . Jeśli nie napiszesz to się nie dowiesz :D albo ktoś polował na twoje konto i otwierałeś jakieś nie pożądane strony lub ściągałeś nie znane tobie pliki tylko tyle :D

Zbieram +

Rekrut
Opublikowano

Zmieniłem meila,na kompie nie miałem żadnego syfu,nic nie pobrałem i nie ściągałem.Nie mam pojęcia,jak to się stalo.

Opublikowano

Szczerze to na odzyskanie konta są malutkie szanse dlatego polecam tobie napisać ticketa do g1 i pokazać dowody na to ze kupiłeś konto i wtedy będzie szansa ze zbanują konto a koleś nie oszuka więcej ludzi

dJ.jpg

Opublikowano (edytowane)

człowieku to jest kradzież, jakiś dzieciak z allegro myśli, że mu się upiecze... Po prostu na allegro jest taka opcja ( zapomniałem dokładnie jaka ) która wytycza postępowanie karne. Napisz do niego, że użyjesz tej opcji, dzieciak się wystraszy i może da ci dostęp do konta. W moim przypadku to podziałało, powiedziałem gościowi, że jeśli nie wyśle mi gratisu o którym była mowa w aukcji wytyczę mu postępowanie karne. Wystraszył sie i karta przyszła ; )

Edytowane przez hoxies
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...