Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Texture hack- banuja ?

Graczu66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIEbanują sam gram na texture hacku juz przez parę miesięcy i nic na Steam pisze ze niemożna już grac z innymi skinami lecz banów za to niema ! A gdy ktoś ci napisze ze cie zaraportuje to się nie martw gdyż raportów niema, a jak są to nic nie dają ja gram w mw2 już z 3 lata jestem dobrym graczem i gdy kiedyś grałem bez tego textura i tak mi pisali ze mnie zaraportują będę miał bana itp .. i co >??< nic. gram dalej

Opublikowano (edytowane)

Banują. Mój kolega miał 3 dni i ban. Masz szczęście i tyle. I są raporty ale pojedynczych przypadków nie banują tylko np jak kilka osób zaraportujesz to ban każdy ma. I jak grasz ta texture hacku to dobry nie jesteś. xD

Edytowane przez KickAssPL
Opublikowano

Banują. Mój kolega miał 3 dni i ban. Masz szczęście i tyle. I są raporty ale pojedynczych przypadków nie banują tylko np jak kilka osób zaraportujesz to ban każdy ma. I jak grasz ta texture hacku to dobry nie jesteś. xD

Bana to mógł dostać jeżeli miał inne wspomagacze typu wh, za texturepacka niema bana ja gram już pul roku i nic. Niema czegoś takiego jak raporty gdyż jedyne co cie banuje to program o nazwie VAC. i nie pisz czy jestem dobry czy nie bo nic o tym niewiesz i więcej się nie wypowiadaj jeżeli się nie znasz.

Opublikowano

Ee to chodzi ci o texturepacka czy texturehacka bo to co innego. Texturehack to to że nie masz trawy, krzaków i liści a texturepack to zmienione wyglądy broni. I raporty są. Jest takie coś jak support. I jak byś był dobry i umiał grać to byś tego nie używał a tak to zliczasz się do cheaterów.

Opublikowano

Texturehack to nie tylko brak liści, trawy, krzaków ale tez widzenie wrogów na kolorowo i brak pogody. Mi cały czas piszą ze mnie zaraportują a ja się tylko z tego śmieje xD . Chcesz się przekonać czy jestem dobry ? dodaj mnie ( szatan_666_333 ) Tak jak kolega up napisał ,, i bana nie mam. " i tak tez będzie , pisałem wcześniej nie znasz się to się nie wypowiadaj .

Opublikowano

Czytaj uważnie ... jemu chodziło o to że nie ma prawa się uważać za dobrego gracza ponieważ gdy używa cheatów to bardziej się zalicza do cheaterów a nie dobrych graczy ^^ jasne jak słońce co nie ?

Zalicza się do cziterów bo to forum dla cziterów...ja gram na texturehacku jakieś 3 tygodnie i bana nie mam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...