Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Polski] Jeden Argument do Czy Warto Pomagać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto pomagać innym? Odpowiedź w formie rozprawki. Wykorzystaj przykład z przypowieści oraz ,,,,,,,,,,,,dwa od siebie""""""""""". Przykłady należy rozwinąć.

potrzebuje jeden argument od siebie np. uratowałem kota wtf? albo pomogłem starszej pani , daje limit +

BARDZO PROSZĘ O POMOC I DZIĘKUJE!

moje bity elo

Opublikowano

Moim zdaniem, warto pomagać ludziom, zarówno tym najbliższym jak i całkiem obcym, ponieważ uszczęśliwiamy przez to inne osoby, a nam taka działalność może przynieść wiele korzyści, a nawet przyjemności. Sądzę, że pomaganie, jest to nawet nasz obowiązek. Nie można być egoistą i myśleć tylko o sobie. Kto wie , czy my sami, nie będziemy potrzebowali w przyszłości pomocy od innej, całkiem nieznajomej osoby.

Opublikowano

Moim kolejnym argumentem jest to że warto pomagać ludziom ponieważ gdy będziemy pomagać innym możemy liczyć na ich pomoc gdy jesteśmy w potrzebie. Przykładem może być najprostsza rzecz,np. Ostatnio pomogłem koleżance przy angielskim ,a potem ona pomogła mi w polskim.

Coś w tym stylu.

Opublikowano

Nie ,nie warto pomagać.

Rząd i tak wszystko im zapierdoli ,a i dla nas zostanie jak nie pomożemy.

NIE POMAGANIE FTW!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...