Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] W zainstalowaniu patcha do Coda 4.

adam1250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powie mi ktoś jak zainstalować patcha albo da jakiegoś abym mógł zagrać na Multi Player w call of duty, ja już ściągnełem 5 patcha 1.6 i dupa nie działa nie mogę go zainstalować a gre mam orginalną proszę o pomoc jak by ktoś mógł to niech napisze na GG:6455911 z góry dziękuje

Opublikowano

Witam powie mi ktoś jak zainstalować patcha albo da jakiegoś abym mógł zagrać na Multi Player w call of duty, ja już ściągnełem 5 patcha 1.6 i dupa nie działa nie mogę go zainstalować a gre mam orginalną proszę o pomoc jak by ktoś mógł to niech napisze na GG:6455911 z góry dziękuje

Jaką masz teraz wersje gry ? Jaki Ci błąd wyskakuje przy instalowaniu patch'a ?

Opublikowano

CALL OD DUTY 4 modern warfare game of the year edition wersja plska orginał a błąd wyskakuje taki Error reading setup intelization file

Nie odpowiedziałeś jaką masz teraz wersje, ale sądząc po tym co napisałeś to wystarczy jak zainstalujesz patch'a 1.7 :).

Opublikowano

CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetup takie coś takiego zainstalowałem i pisze mi że mam 1.7 ale mam problem bo mi serwerów nie wyszukuje

Jak wchodzisz do gry masz taką wersje jak tu (( prawy dolny róg )):

wersja.jpg

Dołącz gry --> internet --> filtrowanie serwerów (( pobaw się ustawieniami )) --> odświeżenie listy. Czasami też tak mam, że nie widać serwerów, wtedy wychodzę z gry i wbijam tak długo aż będą :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...