Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]

sobo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie zostaniesz GM :P Pracuj dla nexona dostawaj wypłaty spytasz sie przełożonego czy mozesz byc GM w CA ;)

Ale jakbys chcial byc jakims cudem to opanowanie podstawowe tureckiego rozszerzone niemieckiego angielskiego : ) + jakies mega doswiadczenie w gzre czeste udzielanie sie na nexon forum a i tego mało..

Moderatorem forum jest być łatwiej podstawowa znajomosc jezykow dobre pojecie o grze sam bym mogl nim być ale rekrut był od 18 lat ;P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

Może zostać. Ale są duże wymogi... np. 20 lat + skan dowodu. Perfect English itp.

No właśnie perfect englisz a nie jakiś jebany turecki co oni piszą o.O a tak w ogóle to noobki które nie umieją grać

Edytowane przez tomek@
Specjalista
Opublikowano

może ale trzeba znać języki i tak jak up napisali perfekcyjnie angielski, no i od tak nie można, tylko wtedy kiedy ogłoszą rekrutację

GM nie musi mieć dużego doświadczenia, tylko musi wiedzieć doskonale za co są bany itp

zresztą jeżeli chcesz zostać to napisz do nich, o ile znasz angielski a jeżeli nie to nie masz czego tam szukać

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tylko tak się pytałem z ang by nie było problemu bo mam rozszerzony w technikum ale 18+ to dopiero za rok :P ale chyba takim pro nie trzeba być bo niektórzy gm's mają kd 0.90 albo 1.20

Opublikowano

Tylko tak się pytałem z ang by nie było problemu bo mam rozszerzony w technikum ale 18+ to dopiero za rok :P ale chyba takim pro nie trzeba być bo niektórzy gm's mają kd 0.90 albo 1.20

Gm nie jest od grania i świeceniem tą obwódką koło nicku GM ...

Gm jest od pomocy i ogarniania gry,forum..

Robienia raportów banowania ...

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...