Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa Gry: Wiedźmin

Parametry Komputera Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ, Ram: 2 GB, karta graficzna: ATI Radeon HD 3800 Series Moc: 32x Windows XP Professional

Dokładny opis Problemu: Otóż na samym początku gdy wchodzę do wnętrza kaer morhen gra mi się nie wczytuje, jak w edytorze widziałem brakuje tekstur. To samo z 1.5 (dokładnie instaluje to, ale witcher.exe pokazuje, że odpala wersje 1.4, a nie 1.5 więc nie wiem).

Z innymi wersjami 1.3, 1.2, 1.1 itd. gdy wejdę do wnętrza kaer morhen, wówczas Wiedźmin stoi sobie i nie mogę się ruszyć. Czy ktoś może mi pomóc?

Wzmianka czy gra jest oryginalna: Tak

Screeny problemu: Mhm, chyba nie potrzeba. Po prostu nie wczytuje pasek cały. Do 3/4 dochodzi i koniec.

Edytowane przez Nesty77
Opublikowano

Nazwa Gry: Wiedźmin

Parametry Komputera Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ, Ram: 2 GB, karta graficzna: ATI Radeon HD 3800 Series Moc: 32x Windows XP Professional

Dokładny opis Problemu: Otóż na samym początku gdy wchodzę do wnętrza kaer morhen gra mi się nie wczytuje, jak w edytorze widziałem brakuje tekstur. To samo z 1.5 (dokładnie instaluje to, ale witcher.exe pokazuje, że odpala wersje 1.4, a nie 1.5 więc nie wiem).

Z innymi wersjami 1.3, 1.2, 1.1 itd. gdy wejdę do wnętrza kaer morhen, wówczas Wiedźmin stoi sobie i nie mogę się ruszyć. Czy ktoś może mi pomóc?

Wzmianka czy gra jest oryginalna: Tak

Screeny problemu: Mhm, chyba nie potrzeba. Po prostu nie wczytuje pasek cały. Do 3/4 dochodzi i koniec.

Proszę. Poprawione też w 1. poście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...