Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ciągłe crashe pod koniec rundy

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc dziś odpalam sobie CA no i postanowiłem pograć trochę i wypełnić wszystkie misje, pierwsza ładnie poszła ale gdy jadę runde na 2 to zawsze pod koniec jest crash CA. Zna ktoś rozwiązanie?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Niee, konto czyste. Nie grałem nigdy, choć kiedyś ok. lutego jakiś czas grałem no i potem w czerwcu grałem dużo, wrzesień też i zero crashy .

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ale że mi pod koniec rundy zawsze o.O?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zero loaderów i hacków. Wyrosłem z tego chyba że mam zły dzień ale wtedy usuwam po skończeniu czitowania.

Komunikatów nie ma.. Jest taki pipi mocnijszym tonem i crash...

A i zagrałem 2 rundy zero problemów. Lecz nagle crashh

Radiowy, lecz wcześniej jak miałem lagi to nie crashowało.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Teraz to nexon rozjebał system, loguje się normalnie wchodze w mycharacter i crash -.-.... A net popierdala.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dokładnie mam ten sam bład niewiem od czego to jest zależne ale to 100% wina nexona z tym ze mnie nie chce wpuszczać na bardziej obciążone serwery np.Bravo ( Error coś tam 0) i crash jedynie moge wbić na Victora i Foxa^^

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...