Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Miejsce spawnu SP

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. Niedawno temu zacząłem nową grę na Single Player. Szukałem interesującego miejsca chodząc po świecie. Znalazłem je wieele kratek od mojego domyślnego miejsca spawnu. Chodząc tak po świecie noce spędzałem w wykopanych przeze mnie dziurach. Śpiąc na łóżku. Czyli miejsce spawnu cały czas mi się zmieniało. Gdy wybudowałem sobie już fajny domek we wnętrzu góry chciałem pójść po drewno. Spodziewałem się długiej wyprawy, więc wziąłem swoje łóżko. Niestety od razu wpadłem w szyb swojej NIEDOKOŃCZONEJ windy i zginąłem. A zespawnowałem się... w moim początkowym miejscu.

Nie wiem teraz, jak znaleźć swój dom.. próbowałem MCeditem oglądać góry i znaleźć go tam, ale nie udało mi się. :/

Niestety nie zdążyłem jeszcze zapisać współrzędnych swojego domku, bo zająłem się budowaniem i całkiem o tym zapomniałem.

Czy ktoś wie, jak mogę znaleźć swój domek? Jeśli tak, to proszę o odpowiedź. :-)

Opublikowano

Pobierz program cartographer czy jakoś tak :D.Stworzy Ci się twoja mapka w tym programie i tam będzie twój domek i tak znajdziesz go ;)

40943725.png

Sygna by HardMyStyle

Zbieram +

http://www.mpcforum.pl/topic/461290-herobrine-18/

Nowicjusz
Opublikowano

Dzięki wielkie. Znalazłem na Cartographerze, bo zaznaczyłem, żeby szukało tylko szkła. :P Potem w MCedit znalałem to miejsce i zrobiłem sobie tam miejsce spawnu.

+ Dla ciebie.

Można zamknąć. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...