Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Premium]KrólestwoChartum -Reaktywacja![Walka Gildii][RP/Surwiwal][20-slotów]

Gość michji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Ziioomal

Ile masz lat?: 14

Staż gry: Rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze:Szukam fajnego serwera najlepiej survivor,na którym są ogarnięci gracze i admini.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminu? : Tak

Zareklamujesz nasz serwer ?: Raczej tak

Wiem ze to podanie ma byc na waszym forum ale wole tutaj ;]

Opublikowano

Nick w grze:Dowgirt

Ile masz lat?:15

Staż gry:1rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Bo lubie survival. Bo na innych grają hackerzy. Bo często gram w mc

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminu?:no

Zareklamujesz nasz serwer?: dla 5 moich kolegow

Opublikowano

Hehe Ale skopiowałeś ode mnie.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam fajnego servera survival z Frakcjami i ogarniętych administratorów i myślę ,że to nie jest server który padnie po 10 minutach

mca.png

mca.png

mca.png POZDRO

mca.png

mca.png

Opublikowano

Hehe Ale skopiowałeś ode mnie.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam fajnego servera survival z Frakcjami i ogarniętych administratorów i myślę ,że to nie jest server który padnie po 10 minutach

no i??? wazne ze jest podanie a zmienilem troche zeby nie bylo ze napisalem w "Dlaczego chcesz zagrac na naszym serwie" a tak naprawde gralem na serwie dedyku ktory padl po 10 min

Opublikowano

Nick w grze: sender

Ile masz lat?: 16

Staż gry: 1 rok

Historia postaci: Dawno dawno temu istniał ród Czeartek , wyróżniał się spośród innych rodów tym że każdy członek tego pokolenia znał tajemnice walki Lu-Shi . Ostatnim z tego rodu jest Sender. jako mały wojownik przegrywał walki o tron , lecz gdy już dorósł zwyciężył po raz 1 i obiecał sobie że nigdy już nie przegra . Tak to się uw stało . Do teraz jest znany jako mistrz walki wręcz.

Akceptujesz regulaminy?: tak

Gdzie zareklamowałeś serwer?: nigdzie?

mca.png
Opublikowano

Nick w grze: Achmen

Staż gry: Od alpha

Historia postaci: Napisalem

Akceptujesz regulaminy?: Akceptuje

Gdzie zareklamowałeś serwer?: Nigdzie

Opublikowano

Nick w grze: Pawel1515

Ile masz lat?: 15

Staż gry: ponad pół roku

Historia postaci: Jestem synem kupców. Matka urodziła mnie na statku w porcie Redeven. Rodzicie oddali mnie do szkoły łuczniczej w tym mieście.W wieku 15 lat i poszedłem na krucjatę. Po ataku a zamek większość towarzyszy uciekła a ja uciekłem z nimi. Teraz jest wojownikiem walczący po stronie biedaków.

Akceptujesz regulaminy?: Tak

Gdzie zareklamowałeś serwer?: w gronie przyjaciół

dJ.jpg

Opublikowano

Nick w grze: AL3XKS

Staż gry: Od 1.5

Historia postaci: Jestem podróżnikiem czasowym. Przemierzam wymiary, czasy, alternatywne rzeczywistości. Aż w końcu trafiłem do Chartum.

Akceptujesz regulaminy?: Akceptuje

Gdzie zareklamowałeś serwer?: Mogę zareklamować

Opublikowano

xBreeD, marek070070707, sender, Achmen, Pawel1515, AL3XKS dodani, zapraszam na serwer

Requrio i Kar0l podanie nie zgodne ze wzorem

Opublikowano

Nick w grze: Pitruch

Staż gry: gram od poczatku alphy

Historia postaci: Moi rodzice zgineli podczas ataku bandytów,tylko ja ocalałem. Wychowały mnie dzikie zwierzęta.Starałem sie unikać ludzi ale w końcu jestem z wami...ale nadal sam.

Akceptujesz regulaminy?: oczywiście

Gdzie zareklamowałeś serwer?: jeszcze nigdzie ale mam nadzieję że to się zmieni

Opublikowano

Nick w grze: entercraft , Hans

Ile masz lat?:(entercraft : 11) (Hans : 12)

Staż gry: tutaj (entercraft : 1.1.2v ) ( (Hans : 1.1.2 v )

Historia postaci: jeszcze tu nie grałem, Hans też.

Akceptujesz regulaminy?: Tak, Tak

Gdzie zareklamowałeś serwer?:jeszcze tu nie grałem

Opublikowano

Nick w grze: RiPul

Staż gry w Minecraft: 4 miesiące

Dlaczego chcesz tutaj grać: Dlaczego?? Hmy.. To proste, z tego co czytałem jest to serwer poświęcony średniowieczu, jest to epoka w której znakomicie się odnajduje, jestem ciekawy tego co zobaczę na serwerze, jeśli będę miał taką możliwość zbudowania czegoś epickiego podejmę się tego, serwer już mi się podoba mimo że jeszcze nie uzyskałem możliwości grania na nim. Czytając regulamin, opisy, itd. granie na serwerze dla mnie nie będzie trudne. Jeśli mi się serwer spodoba, to będę wstanie pomóc mu na tyle ile mogę, wpłaty pieniężne wchodzą w skład tego co mogę zrobić dla niego.

Historia postaci: Mój nick w grze RiPul, gram od 4 miesięcy, posiadam duże doświadczenie na multiplayer, znam się na komendach i mam umiejętność nawet przekraczające Administratora, postać moja jest postacią ogarniętą, lubie budować super budowle, szanuje innych graczy i jestem w stanie pomagać innym graczom na tyle ile jestem w stanie im pomóc

Akceptujesz regulaminy: Ależ co to za pytanie?? Oczywiście że tak!!

Gdzie zareklamujesz serwer: Wszędzie gdzie to tylko możliwe

W razie jakiś pytań kontakt:

GG; 23876998

Skype; k4m1k4d3

Opublikowano

Nick w grze: JestemGorzki

Staż gry: uuu gdybym pamiętał ale około roku

Historia postaci: Urodziłem się na targu rybnym w Halenshire, moja matka myśląc, że jestem martwy wepchnęła mnie do stół jednak ja zacząłem płakać. Właściwie uratował mnie jeden ze strażników. Wziął mnie do domu i wychował na porządnego człowieka. właściwie uważam, że to on jest moim ojcem. Niestety zginął on gdy miałem 13 lat i od tej pory muszę radzić sobie sam.

Akceptujesz regulaminy?: Tak

Gdzie zareklamowałeś serwer?: Na gg i facebooku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: naruto112

Staż gry: 1.5 roku

Historia postaci: NIe grałem

Akceptujesz regulaminy?: tak

Gdzie zareklamowałeś serwer?: na GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...