Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Frenzy Fire (szaleńczy ostrzał) + shotgun

Tomardo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tydzień temu dowiedziałem się że używając FF można się szybko uleczać. Strzelając ze shotguna dodaje nam pełno hp przy FF. Ale nie wiem czy EA już to zmieniła, naprawiła ten bug? Ja próbowałem ale za bardzo nie da się sprawdzić 8vs8 tego. Może ktoś z kolegą 1vs1 sprawdzał czy dalej to działa? Ja wiem tylko tyle że od razu zmienia nam broń na machineguny, wybiera się shotguna i po chwili znowu zmienia nam broń. Mi jakoś samemu za bardzo nie udało mi się dokładnie ustalić czy to działa, czy nie, więc pytam się czy ktoś może sprawdzał czy to działa dalej?

Edytowane przez Tomardo
Opublikowano (edytowane)

To co wie ktoś? Albo chociaż może 1vs1 da sprawdzić? Jakby co to jakąś ogarniętą osobę proszę żebyśmy mogli to sprawdzić... Na jakiegoś serwa pójdziemy 1vs1 i sprawdzimy. Jak ktoś chętny niech napisze, czekam na szybką odpowiedź...

Double.

Edytowane przez Pro kiki Junior
Opublikowano

To nie był bug, i nigdy czegoś takiego nie było. Nie masz co sprawdzać, gdyż to nie działa.

Działał, działał... To jest dlatego bo shotgun wali paroma pociskami równocześnie, a skoro co 4 leczy to wiesz... Sam kiedyś tak robiłem i działał. A teraz skoro mówisz że nie ma no to trudno. Sprawdz sobie nawet na necie że to działa pełno poradników jest.

Mówisz że nie działa to trudno.

/lock

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...