Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nie mogę zalogować się...

bazarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z zalogowaniem się na www.warrock.net i www.gamersfirst.net (do gry się loguje normalnie).

A więc przy logowaniu wyskakuje cos takiego: "Your Password Has Expired

For security purposes, we require account passwords to be changed every 120 days. You will be automatically logged into the site after successfully changing your password."

Niby normalne i nie trudne że mogę zmienić hasło... ale dziwne jest to że pokazuje mi ZŁY email którego nawet NIEMA na portalu (o2), i na dodatek NIEDA SIĘ GO ZMIENIĆ W OKIENKU!!! Co mam zrobić?! HELP!!! :(

Dam "+" lub "-" jak kto woli!!!

Opublikowano

Skoro go nie ma na portalu o2, załóż go, a potem wyślij na niego hasło :) W moim przypadku mail po prostu wygasł, założyłem nowy (taki sam) i odzyskałem konto ^.

32354141673387527780.png

Opublikowano

zrobiłem tak jak mowiles i nic.. :( Nie przyszedł email.... co ja mam zrobić?!?! mam juz duzy lvl wiec nie bede robil nowego acc. A chciałem zdobyć G1 Credits.... ludziska pomocy!

Opublikowano

Jakim cudem mail mógł Ci nie przyjść? Na pewno NAJPIERW założyłeś maila a potem wysłałeś tam hasło?. Jeżeli tak, sprawa prosta piszesz ticketa, że na dany mail nie doszły Ci nowe passy. Powinni wysłać jeszcze raz.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ja 2 dni temu mialem to samo , bylem zdziwiony.

Przetlumaczylem sobie to co pisalo i musialem zmienic haslo, nastepnie przyszedl mi link na e-maila i moglem normalnie grac.

Opublikowano (edytowane)

tez mam chrome.. zara spróbuję przez firefoxa i odpisze

@edit:

i nic ;(

Wow nagle dostałem spama na poczte "warrock - reset password" :D juz dziala wielkie dzieki + dla wszystkich! temat do zamkniecia

Edytowane przez bazarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...