Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolega nie może wbić

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co zrobić żeby kolega mógł wejść na mój serwer hamachi? Problem jest w tym że jak on robi serwer to mogę wbić a jak ja zrobię to już on nie może ;x mam pliki z minecraft.net i pliki od _shadowlord'a ani to ani to nie działa co zrobić? Jak chcę odblokować port 25565 przez zaporę to wyskakuje że wybrana usługa nie jest skojarzona czy jakoś tak... POMOCY!

Take it easy my friend

Opublikowano

Ale mu przy samym dodawaniu do ulubionych serwerów jak doda no to wyskakuje Communication error czy jak mu tam... WH off a jak to możliwe że ilość slotów za mała? są 3 sloty bo to tylko dla kumpli tak sobie zrobiłem...

Take it easy my friend

Opublikowano

Idiotę ze mnie robisz? Sieć hamachi jest... a antywirusa sekundę wyłączę i ci napiszę co i jak.

@EDIT

Nic z tego... tylko że teraz mu pisze Can't research server czy coś takiego.

Take it easy my friend

Opublikowano

Moze nie macie ze soba polaczenia sprobojcie ktos z was wylaczyc i wlaczyc kompa ja tez tak mialem kolega mial wlaczonego serwa wylaczyl kompa i wlaczyl i wszystko smigalo zobaczcie.

Zbieram Lubie to!

Opublikowano

wejdz w panel sterowania . system i zabezpieczenia , zapora systemu windows po lewej wlacz lub wylacz zapore i ustaw ustawienia lokalizacji sieci cos tam na wylaczone

Zbieram - !!!

Opublikowano

Ale wy glupoty gadacie:)

Wez spinguj kumpla i zobacz czy masz odp i on niech to samo zrobi jesli nie ma odp to znaczy ze virevall blokuje

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...