Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie co do Gunnera

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dałem w gunnerze w Szaleńczy Ostrzał ( 1 punkcik) i nie wiem czy dobrze zrobiłem. Mam 3 lvl dopiero włączyłem grę :D W razie czego mogę zrobić postać od nowa. Proszę o możliwie szybką odpowiedź.

Opublikowano

No wiem ale ja nie ogarniam nazw w typu FFj4I jakieś kurde skróty ruskie :D Dzięks + leci

To jak na gunnera powinieneś znać skróty:

FF - Fire Frenzy - Szaleńczy ostrzał (co 4 trafiony strzał ulecza nam jakiś %hp)

Keg - Wybuchowa beczka (nie trzeba wyjaśniać)

Hs - Hero Shield (tarcza obronna na ileś hp)

Leg - Leg It (bieg, ruch, przyśpieszenie na parę sekund)

RPG - wyrzutnia rakiet (gdy chcemy wejść na dach domu, wysadzić wrogów w powietrze, rozwalić jakiegoś jeepa, lub czołg)

IEG - Pożeram granaty (zjada granaty i ulecza jakiś %hp)

Opublikowano

Z tego co piszą w buildach to trzeba dodawać w IEG RPG LEG Hs i Keg nigdzie nie pisze o FF. Proszę odpowiedzieć bo szkoda czasu na expienie takiej postaci jak jest zrypana ;D

Opublikowano

Z tego co piszą w buildach to trzeba dodawać w IEG RPG LEG Hs i Keg nigdzie nie pisze o FF. Proszę odpowiedzieć bo szkoda czasu na expienie takiej postaci jak jest zrypana ;D

Punkty rozwoju możesz w każdej chwili zresetować. FF to wg mnie najbardziej przydatna umiejętność, może na początku szału nie ma ale później może uratować ci dupę przed soldami i innymi gunnerami, bo nie dość, że zadaje im wieksze obrażenia to jeszcze ciebie leczy. Gunner bez FF to jak sniper bez PP

Opublikowano
Gunner bez FF to jak sniper bez PP

Bzdura. Na cw, praktycznie nigdy nie stosuje się FF, powód ? W tej grze chodzi o teamwork, a nie granie na "Rambo" :) Oczywiście na publicach, można inwestować w tą umiejętność, jednak nie przesadzajmy, inne umiejętności wydają mi się przydatniejsze, wszystko zależy od broni, i stylu gry.

Btw. pp !?

Opublikowano

Bzdura. Na cw, praktycznie nigdy nie stosuje się FF, powód ? W tej grze chodzi o teamwork, a nie granie na "Rambo" :) Oczywiście na publicach, można inwestować w tą umiejętność, jednak nie przesadzajmy, inne umiejętności wydają mi się przydatniejsze, wszystko zależy od broni, i stylu gry.

Btw. pp !?

A według ciebie nie można używać FF do teamworku??? owszem przydaje się leg i hs ale przecież gunner jest głównie od zadawania dmga, więc jak najpierw dasz hs/leg a sobie weźmiesz FF i zaczniesz nawalać to twoim zdaniem padniesz??? albo team będzie nieskuteczny? w otwartej walce team vs team FF króluje jak się umie grać.

@top Ja mam gunnerem 30lvl i moje skille wyglądają tak: 5FF,5LEG,4HS,1KEG,1IEG i na 1vs1 mogę zmieść każdego i w teame daję radę.

Radzę najpierw pakuj w FF

Opublikowano

Hs, leg i FF, zapominasz o IEG, które jest ważniejsze od FF, przy teamworku.

Pomyśl, lecisz na gunnera, on włączy LI, a Ty FF, kto padnie ?

Btw. Kolega nie pyta o 30 lvl, lecz o 3. Wg Twoich rad będzie miał 1HS i 5FF, bez sensu.

Opublikowano

jak kiedys gralem gunnerem na straym koncie to sobie nie wyobrazalem gry bez ff pakowalem glownie w niego i leg it cwiczylem potem w shield taki tank ale tobie na 1 lvl radze pakowac w shielda tylko na poczatku zawsze chodzilem sam nie bylo team worku i byla zabawa raz nabilem 46 do 7 dzieki tym skilom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...