Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie, czy wolno rozmawiać w innym języku niż angielski?

7. Official Language

7.01. In Game Garage & Company lobby: The official language of the In Game Garage Chat & Company lobby is English only, Other languages are not welcome. Players who wish to communicate in their native language may do so in channels made specifically for their language. Non English within the Garage Chat & Company lobby may be sanctioned.

7.02. In Game Battles: The preferred language is English, Non English is tolerated. Please be tolerant of those that have difficulty speaking English.

8. Important/Miscellaneous

8.01. Repeated violations any area of these Rules or the EULA, including the areas detailed above, will often result in permanent suspension from the game and/or forums.

8.02. This policy is not language-restrictive. Language that falls under this policy will always be subject to the repercussions listed, whether it is inappropriate in English or any other language.

Sam już do końca nie wiem, pogrubioną czcionką zaznaczyłem to co się odnosi do języków

8.03. Players may provide feedback or address any concerns to: Technical Support service (forum and game suspension appeals): Website: http://support.worldoftanks.com

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Zdaje mi się, że wypada rozmawiać tylko po angielsku, ale raczej nie dostaniesz bana za to. Czyli możesz gadać w innym języku. Na czatach prawie zawsze widać niemców i zawsze gadają po swojemu ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...