Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Tibia tools 2006 fast attak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie otóż na serwerze "dragon ball legend", gracze używają "tibii tools 2006" do fast attaku. Jednak niemam pojęcia jak to ustawić jeżeli moglibyście mi pomóc to byłbym wdzięczny. Dodam, że niema tam żadnej opcjii typu "fast attak" czy coś takiego.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niesadze zeby TT06 byla do tego zdatna,nigdy niegralem na DB ,i nieznam wielu funkcji owego programiku,ale niesadze zeby to dzieki niemu dalo rade szybciej bic.

Jezeli na serwerze jest ustawiony wiekszy rate uderzania ,mozesz na BT sprobowac,czy zeczywiscie tak jest.,

Opublikowano

Tak więc już nie gram na dbl więc mogę wam powiedziec.

Na początku musimy miec przerobionego clienta (np wziąc tibia.exe od zwykłej tibi i zmienic d-b-l.spr d-b-l.dat itp na tibia.spr tibia.dat itd, chyba wiecie jak przeobic clienta xdd)

potem odpalamy clienta, logujemy się go gry

następnie odpalamy 5 razy tibia tools i w każdym oknie wpisujemy jako target Train Machine.

Podchodzimy do Train Machine i czekamy około 10min aż bot się rozpędzi.

Pamiętajcie że bot działa od okolo 90as ale wtedy na samym początku trzeba rozpędzac 2 katanami albo red gloverami czyli zakładacie red glovy i czekacie 10min az się rozpędzi potem zakładacie jakiś item którym chcecie trenowac.

Liczę na lajka xD

@PS nie wiem czemu nie moge pisac litery c'

Liczę na +

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trohe refreshne, ale mógłby mi ktoś dokładnie napisać jak przerobić tego clienta, żeby muc odpalić tibia tools? bo jak próbóje zmienić te nazwy D-B-L na tibia bla bla to jak włączam wtedy klienta tibi zwykłego to wyskakuje: Can't resolve server name czy coś w ten deseń :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...