Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem | Pomoc] Problem z odpaleniem Alteriwnet.

Rokoko123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , mój problem polega na granie w sieci w MW 2 przez Alteriwnet , niedawno ściagnełem mw 2 i alteriwnet wszystko zainstalowałem , tak jest wszystko pięknie odpalam gre było pare problemów technicznych ale wkońcu udało mi się pograć . pograłem około (3dni) zainstalowałem antivirusa bo miałem problem z takim wirusem lecz okazało się że poprzedni antivir poprostu zfixował i nie było żadnego wirusa , obecnie antivir który używam zwie sie TrustPort przeskanowałem cały komputer

w celu znalazienia wirusów lecz nie znalazłem żadnego zaraz po tym zagrałem sobie w mw 2 gdzieś przez godzinke . na drugi dzień siadam i chce sobie zagrać lecz po odpaleniu gry nic sie nie dzieje . wcześniej pojawiał mi sie dymek gdzies na 5 sek w którym pisze ze gra się zaraz odpali , teraz też mi sie pokazuje ale przez 2 sek.. a gra wogóle nie rusza z miejsca i nie reaguje.. i problem polega na tym co się stało czy to wina antivirusa ??? Prosze o pomoc :)

aha jeżeli chodzi o wirusa to nie było go w plikach Coda

Pozdrawiam Rokoko..

Opublikowano

Najwyraźniej po cichu jakieś pliki ci 'naprawił' bo widocznie może uważał je za wirusy... Reinstall

PS. Może jak ileś osób będzie chciało to napiszę wielki temat o błędach aIW i jak je rozwiązywać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...