Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonMT2[PL][DEDYK]

DemonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logompc.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Xeon i7 W3520

ram.png

24gb ram

net.png

1GB/s

linki.png

web.png

DemonMT2.pl

reg.png

http://life4games.pl/metin/index.php?page=reje

klient.png

http://life4games.pl/metin/index.php?page=down

rank.png

http://life4games.pl/metin/index.php?page=graczy

is.png

http://life4games.pl/metin/index.php?page=itemshops

ip.png

Nie Dotyczy

status.png

Start dziś 21.30

pl.png

Brak

skan.png

Brak

info.png

npc.png

sklepyp.png

start.png

ulepszacze.png

exp.png

300%

drop.png

300%

yang.png

300%

video.png

[media][/media]

Zamknieta.png

kontakt.png

life4games.pl/forum

team.png

[GA]Siwy

[GA]Akito

autor.png

Statystyki - max lvl. 127 - mozliwosc tworzenia , handlowania Hwangami - dodano nowe bony , które potrzebuja sporego wysilku aby \"weszły\"

dodano nowego NPC (cukier do konia, kd + 0 , 5 bon , [materialy do budowy ziemi gildijnych ] , wykrywacz kamieni metin i wiele wiecej.

Oczywiscie wszystko ma swoja cene, - eq startowe (Bron +8 , zbroja +6 , dodatki + 7 , 10 mikstur przyspieszenia [duże] , 10 przepustek , pierscien teleportacji)

dodano misje co 25 lvl. - zmieniono rate serwera (300%) - ulepszacze potrzebne jedynie do (stali +7 ,8 ,9 i Hwanga oraz broni +60lv.) - Eventy organizowane raz w tygodniu (upadek kamieni metin, OX , ataki na Wioski, zabijanie bossow , zabijanie GM\'a i wiele wiele wiecej) - na start dostajemy rowniez 21 lvl konia co oznacza ze jest to bojowiec.

Jesli uwazasz ze te zmiany są \"banalne\" i nie warto na nich grac , to zapewniam Cię, że jest to zrobione specjalnie z myślą o Was, drodzy gracze!

Gdybyśmy dodali wszystko od razu mógłby powstać jeden wielki zbugowany serwer, lecz gdy wszystko będzie dodawane z nowymi aktualizacjami będziecie mogli podawać swoje propozycje.

Podajemy też pewne informacje na temat nadchodzącej aktualizacji:

- max lvl zostanie zwiekszony (prawdopodobnie do 150) [co kilka aktualizacji bedziemy wprowadzac wiekszy \"max level\"]

- nowa mapa - Expowisko - nowa mapa - Eventowa - uzupelnienie NPC - dodanie mozliwosci tworzenie broni na +80 lvl

- nowe zbroje (prawdopodobnie królewski hwang) (wiecej już wkrótce) A jeśli tego Wam mało, dodam że z czasem dodamy tez Szmaragdowe Hwangi (itp), bronie Epickie, bronie 3d i inne.

Więcej nie zdradzimy, ponieważ ma być to pewnego rodzaju niespodzianka.

Jeśli nie jesteś przekonany do naszego serwera Hard, mam dla ciebie dobrą informację. W przyszłym tygodniu (13.10.2011) ruszy serwer 4Fun Aktualnie można ulepszać do +5, zostanie to potem zwiększone Od ulepszeń na +7 istnieje możliwość spalenia u kowala. Szansę na udane ulepszenie przedstawia poniższa lista - z +6 na +7 85% - z +7 na +8 80% - z +8 na +9 70% Pozdrawiamy, Wasz team Life4Games.pl

mały bonusik dla przyszłych graczy:

http://img401.imageshack.us/img401/6687/playerwm.png

playerwm.png

stopka.png

Opublikowano

Server w 100% polecam .

Gram mianowicie na nim i mi się bardzo podoba , bardzo miła atmosfera i co lepsze administracja konkretna czyli znaja sie na rzeczy .

Moim zdaniem jest to 1 z najlepszych privów na jakich grałem .

Oczywiście jestem na ,, TAK,,

Opublikowano

Witam

Co mogę napisać o serverze (wnioskując tylko po opisie oraz Handlarzach).

-Brak KD Troche to nudne ;/

-Brak bonów w packzach (Całe eq zaśmiecone, by wybronować jeden item).

Pytanie;

-Jakie sa epiki na serverze ?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Można prosić o sprawny patcher? Tzn. można korzystać ze starego?

Bo w starym patcher staje na "pobieranie NPC/NCP.epdj cos tam".

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Będzie można korzystać z starego lecz radzę robić to około północy .

Na dzień dzisiejszy gry nie trzeba patchować , patche będą wchodzić mniej więcej w odstępach jedno tygodniowych

Polecam pobierać klienta.

/// start 22.00

edit :

Postacie utworzone przed oficjalnym startem zostaną usunięte !

Opublikowano

Patcher zatrzymuje się na "Do sprawdzenia 162 pliki" czy coś takiego :/

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Serwer Wystartował

Życzymy miłej gry

Wszelkie problemy prosimy zgłaszać na forum

Life4games.pl/forum

Opublikowano

Zadam Ci pytanie. Po co Ci system ulepszeń? To trochę śmieszne wiedziec co z czego się robi. Ja np. wole sam wydawać kase i tracić cenne godziny tylko po to żeby zrobić broń która mi się nie nada. Ale to dodaje smaczku grze. A nie wbijasz klepiesz all bronie i jazda. Wg mnie wogóle nie powinno się ujawniać systemu ulepszeń.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Czego ty się spodziewałeś? Zrobiliście dobry serwer a konkurencja oczywiście płacze...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Czyli co to ma być? Lyons to kto tam jest? Mam nadzieję że nikt ważny... Bo to komplernie nieodpowiedzialne dziecko.

Opublikowano

Nie miałem zamiaru się wypowiadać. Wiedziałem że to napiszesz, ale jak prosisz to czemu by nie?

@UP: sam jesteś dziecko.

@TOPIC: Serwer niczemu sobie, jestem neutralny w jego imieniu.

Prawda Panie Ar...?

@EDIT:

Przez mnie powiadasz? A to Ci dopiero...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Jest już prezka tego serwera :

http://www.mpcforum.pl/topic/456477-demonmt2pl-pl-dedyk/

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...