Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] gif code minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem a zwlaszcz chce kupic gif code ale gdy zobaczylem ile kosztuje minecraft org na konta gier to sie zalamalem kiedys kosztowal 45zl jakies 2 miechy temu a teraz 79 zl i mam pytanie gdzie moglbym kupic taniej minecraft giv code za sms leci + a jak jest na stronie po zarejestrowaniu portwel co mozna tam do tego kase przesylac to tez moze byc

Opublikowano

Ja to bym polecił kupić słownik gramatyczny za pieniądze z twojego "portwela" =D

Co do ceny - od dawna było mówione, że gra będzie coraz droższa. Było kupować jak była tania, a nie narzekać teraz. Proponuję przygotować się na falę spamu jak wyjdzie pełna wersja pt. "Gdzie kupić minecrafta taniej".

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Ja to bym polecił kupić słownik gramatyczny za pieniądze z twojego "portwela" =D

Co do ceny - od dawna było mówione, że gra będzie coraz droższa. Było kupować jak była tania, a nie narzekać teraz. Proponuję przygotować się na falę spamu jak wyjdzie pełna wersja pt. "Gdzie kupić minecrafta taniej".

sory ale jestem totalnym dysortografikiem a no troche koniecznie moglo by byc a jak tez mozna bylo by na paypay czy jakos tak przeslac kase i kupic giv code bo na alegro niekupuje bo raz kupilem gre to mi przyslali buraka :D