Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory - Na kogo głosujecie ?

KochamBlondynki

Wybory  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybory - Na kogo g?osujecie ?

• PO
      4
    • PiS
      2
    • Ruch Palikota
      14
    • SLD
      0
    • PSL
      1
    • PJN
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie tyczy się do Pełnoletnich, ale niepełnoletni mogę też wypowiadać się.

Więc na kogo głosujecie ?

PO

PiS

Ruch Palikota

SLD

PSL

PJN

Ja osobiście głosuje na Polikota, z racji na legalizacje no i może coś on zmieni.

PS.

Proszę o zdjęciu kilku %%, bo większość mam z 2010 roku..

Opublikowano

_Cezary

i wszystko jasne prosto i szybko

ja tak samo RP

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

JA to bym najchętniej wszystkich tych cwaniaków wywalił z tego rządu !!!! Dodaj opcje na siebie albo na nikogo albo

ale jeśli już miał bym wybierać mniejsze zło to PIS

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Palikot i tak nie wygra to jest wiadome.. i wy wierzycie, że by zalegalizował ... matko. On ściąga tylko głosy młodzieży i tylko tyle. Gówno zrobil, gówno zrobi. Szczerze jakbym mógł już to chyba i tak bym nie zagłosował, oni wszyscy są... (wiadome) rodzicie raczej pis, chociaż nie wiem... nie popieram

fs.png

Opublikowano

tak kurwa legalizacja.....chyba male pojecie macie o polityce;]

Opublikowano

RPP wniesie sporo do rządów, w sondażach ma około 10% poparcia a to jest już dużo, biorąc pod uwage to że partia jest stosunkowo nowa, bodajże 9 miesięcy? to widać że szybko rośnie w siłe i gdyby Palikot wydał na swoją kampanie tyle co pis albo po to wyniki w sondażach były by znacznie wyższe. Nie twierdze że gdyby na przykład PJN wydało tyle na kampanie tyle co PO to nie miało by też lepszych wyników, ale Palikot ma charyzme i to przez to jego partia staje sie coraz to silniejsza i będzie jeszcze silniejsza i ważniejsza. Ogólnie nie znam sie na polityce i mówie tyle ile wiem z mediów, a więc moje zdanie jest w jakiś sposób ukierunkowane (niestety) przez znajomych i rodziców też bo tak naprawde skąd indziej mielibyśmy je kreować. Gdybym mógł na pewno nie oddał bym głosu na PO bo jego prezes i pan Mariusz Błaszczak tak mnie wkurwiają że nie mógłbym takim cwelom oddać Polski w ręce. Zachowanie tych dwuch panów i kilku innych jest moim zdaniem żałosne a ta partia nie zasługiwała by na mój głos :)

Opublikowano

Ja osobiście głosuje na Polikota, z racji na legalizacje no i może coś on zmieni.

Kurwa myślicie na prawdę, że SAM Palikot może zalegalizować marihuanę? Ja pierdole. Do Was to jak mówić do dzieciaków z podstawówki, SAM Palikot nic tu nie wskóra, poza tym on na 100% nie zostanie wybrany, a nawet jeśli zostałby wybrany jakimś cudem to kurwa i tak by nie udało mu się zalegalizować. Napisał tak tylko dlatego, że chciał mieć więcej głosów...

Opublikowano

Po 1. na nikogo nie glosuje bo nie mam 18

po 2. ta polityka to wiekszy kabaret od familiady

po 3. gdybym juz mial glosowac zaglosowalbym na Palikota (po co wybierac mniejsze zlo?)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Widzę, że NOWEJ PRAWICY nie ma w sondzie ;). Niestety żadna z partii w ankiecie nie zasługuje na mój głos ;).

RP - Palikot to populista jebany :). Tak się zarzekał, że nie ma problemów finansowych i co ? Przegrał wyrok w trybie wyborczym właśnie w tej sprawie :). Poza tym ładnie ojebał ludzi na hajs. Pewnie procesy będą po wyborach .

Legalizacja hahahha !!! Leże kurwa! Co za naiwne dzieciaki z Was ;) . On dzięki naiwniakom się wybije w górę. Dodatkowo przypomnę, że on w wywiadzie z p. Pochanke powiedział o koalicji RPP z PO :). Także na pewno dużo zmieni ślepe lemingi ! :)

PO - To chyba każdy wie. Naobiecywali cudów, narobili afer, niejedną afere zamietli pod dywan (np: hazardowa nikt nie został ukarany) , okradli Polske i Polaków , podnieśli podatki, zabrali ulgi :) . Wiele jeszcze by tu można wymieniać.

PIS - żerują na tragedii smolenskiej ... dodatkowo pewnie nikt z nimi nie utworzy koalicji po wygranej PIS.

PSL - Sprzedajna kurwa do koalicji :). Dla nich koalicja moze byc nawet z najwiekszymi debilami :). Wazne , ze beda stołki i kasa.

SLD - > Gówno wiedza o finansach, szef niczym plastikowy ken od barbie ani błyskotliwy ani inteligentny... Partia przez niego traci głosy. Poza tym SLD też nic przez 20 lat nie zrobiło tak jak pozostałe partie :).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...