Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Axaria[PL]Dedyk]

axaria.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry serwer, jest kilka rzeczy, które naprawdę się przydają, np możliwość sprawdzenia w trakcie gry który GM jest online, serwer bardzo dopracowany, exp podchodzi pod hard, właściwie nie ma się do czego przyczepić prócz jednej rzeczy, a mianowicie ignorancji i niedoświadczenia oraz braku wiedzy Teamu. Już poszerzam ową tezę:

~wczoraj był OX i padło pytanie :

" czy kowal znajduje się na 5 piętrze?"

- prawidłowa odpowiedź : NIE...

Co jak wiecie nie jest prawdą, i przez to teraz ktoś kto źle odpowiedział na pytanie otrzymał główną nagrodę, jaką był unikalny hwang. Założyłem temat na forum, w celu "wyjaśnienia" kategorycznego błędu Teamu, no i co mi to dało? MODO nadal twierdzi, że kowal na 6 piętrze jest, nie przekonuje go nawet polskie metin2wiki. GA i HA chyba ma moją skargę w d*pie, bo nie raczy się wypowiedzieć pomimo spędzania aktywnego czasu na forum...

Tutaj macie link do tego tematu z forum Axarii:

http://www.axaria.eu/forum/showthread.php?tid=102&pid=428#pid428

Opublikowano

No no fajny serwerek wbijam ^^.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Na początku w serwie byłem zakochany, jeden z lepszych na jakich grałem. Ale z czasem coraz mniej ludzi, administracja definitywnie zapomniała o nas. Zero obiecanych eventów, czasem jak ktoś się upomni to będzie exp na 1 dzień i tyle, nuda. Mam nadzieję, że zmienicie to ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/876a739046c6618a.html

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Czy to może przez to że nie mieszkam w Pl? czy strona nie dziala ?!?!?!

(PRZEPRASZAM ZA JAKOSC ;/)

Na początku w serwie byłem zakochany, jeden z lepszych na jakich grałem. Ale z czasem coraz mniej ludzi, administracja definitywnie zapomniała o nas. Zero obiecanych eventów, czasem jak ktoś się upomni to będzie exp na 1 dzień i tyle, nuda. Mam nadzieję, że zmienicie to ..

"Mam nadzieję, że zmienicie to .." <- Wątpie w to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...