Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bocik

Kosio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BioBot ładnie robi wrota

niby dobrze robi wrota ale to jest bot do expa i szkrzynek xD ja polecam 24 h trial kbota ibota albo pbdobota w tutch masz podobno lepszy od k/ibota

Opublikowano

BioBot Robi Dobrze Wrota...?. Moim zdaniem Nie Ponieważ ma mały promień Obrotu przy Kręceniu ;/

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano (edytowane)

BioBot Robi Dobrze Wrota...?. Moim zdaniem Nie Ponieważ ma mały promień Obrotu przy Kręceniu ;/

w bio bocie jest tez funkcja drag która ciągnie alieny po mapie

Edytowane przez OsD..
Opublikowano

Biobot to szmelc... puściłem go kilka razy na alfe (siby, dk i coś chyba jeszcze...) to mi zrypał :/ (dobrze skonfigurowany, na dragu). Podobno też (na YT widziałem) nie zaleca się go puszczać na szybkie alieny... szajs <_<

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

Biobot to szmelc... puściłem go kilka razy na alfe (siby, dk i coś chyba jeszcze...) to mi zrypał :/ (dobrze skonfigurowany, na dragu). Podobno też (na YT widziałem) nie zaleca się go puszczać na szybkie alieny... szajs <_<

a tam :D biobot nie jest gg botem i tak nawet nawet sobie radzi ;)

Opublikowano

W biobocie ustawiasz dwie opcje drag i notokill jak powysyła wszystko do rogu odznaczasz notokill i pięknie je dobija. Trzeba dobrze skonfigurować a nie gadać że szmelc nawet kbot czy ibot padnie jak załapie laga tyle tylko że biobota trzeba pilnować ale to nie jest problem.

bugpointblack.png

Opublikowano

Do wrót polecam PBDO-Bota :)

Mi zawalił gamme na dobijaniu protków ( 1 życie miał )

Opublikowano

NoobKillerPL daj linka do tego bota bo jak wpisuje w google to niewyszukuje mi ;/

Prosze jesli podajecie mi jakiegos bota to dawajcie do niego linki ;p :).

Opublikowano

W biobocie ustawiasz dwie opcje drag i notokill jak powysyła wszystko do rogu odznaczasz notokill i pięknie je dobija. Trzeba dobrze skonfigurować a nie gadać że szmelc nawet kbot czy ibot padnie jak załapie laga tyle tylko że biobota trzeba pilnować ale to nie jest problem.

Wiem <_< widziałeś jak on lata? jak doleci do krawędzi to ostro ścina i dostaje od alienów... (mówiłem, na DK padł...)

No podajcie jakiegos bocika co zbiera bxy i robi wrota za free :)

Ja korzystam z Boxybota :D Dobry bocik. Skrzynki za free, wrotka tylko w sobote (w inne dni żeby wrotka robił trzeba mieć wykupioną licencję). Ostatnimi czasy czekam jak ominą te głupie captcha i będę mógł dalej bocić :D

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

Wiem <_< widziałeś jak on lata? jak doleci do krawędzi to ostro ścina i dostaje od alienów... (mówiłem, na DK padł...)

Ja korzystam z Boxybota :D Dobry bocik. Skrzynki za free, wrotka tylko w sobote (w inne dni żeby wrotka robił trzeba mieć wykupioną licencję). Ostatnimi czasy czekam jak ominą te głupie captcha i będę mógł dalej bocić :D

Wykrywalny w 100% dostałem za niego warna

bugpointblack.png

Opublikowano

biobot robi beznadziejnie wrota przy opcji drag czemu? już wyjaśniam ciągnie alieny najpierw dobrze jak jest przy promieniowaniu zaczyna skręcać w inną strone i obrywamy od alienów padłem tak 3 razy w gammie na mk :mellow:

kbot/ibot robi dobrze, robi jedno wielkie kółko przez całą mape ciągnąc alieny. Ale niestety płatny :huh:

pdbo bot dzisiaj wypróbuje

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

biobot robi beznadziejnie wrota przy opcji drag czemu? już wyjaśniam ciągnie alieny najpierw dobrze jak jest przy promieniowaniu zaczyna skręcać w inną strone i obrywamy od alienów padłem tak 3 razy w gammie na mk :mellow:

kbot/ibot robi dobrze, robi jedno wielkie kółko przez całą mape ciągnąc alieny. Ale niestety płatny :huh:

pdbo bot dzisiaj wypróbuje

3 dzien czekania na aktywacje i umnie duoa xD poczekamy zobaczymy xD

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

3 dzien czekania na aktywacje i umnie duoa laugh.gif poczekamy zobaczymy laugh.gif

PDBot jest płatny :(

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...