Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] winchester z MP

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Dostaniesz broń na miesiąc, ale slotu nie. Musiałbyś mieć go odblokowanego.

Odblokować go możesz kupując konto premium. W goldzie masz od razu odblokowany, a w innych rodzajach premium musisz dokupić oddzielnie.

Opublikowano

wlasnie kupilem sobie golda na 3 dni i m60 famas zostalo mi premki 12h i probowalem kupic 5 slot i pisalo: 5 th is free gold/plantinum users. itd a teraz mi sie skonczyla premka i niemoge zalozyc m60 pomocy co amm zrobic ?;(

Opublikowano (edytowane)

W silverze teraz również masz odblokowany 5 slot ^.

Kiedyś na bronzie nie było 5 slotu i można go było kupować w IS. Teraz go usunęli i sam nie wiem jak można wykupić ten 5 slot w sklepie -.-

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

Słuchaj ja nie jestem pewien, bo kupiłem raz m60 i miałem odblokowany 5 slot, więc nie wiem. Niech się inni wypowiedzą, bo coś to jest podejrzane..

Ale raczej nie..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

mozesz uzyc hacka na 5th slot :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

by mieć 5th to musisz kupić jakąś bron za g1 która jest tylko na 5th ( najtańszy Winchester )

i wtedy gdy jesteś w grze wchodzisz do Is i tam masz winchestera i robisz Use

ale nie wiem czy ten bug jeszcze działa ale kolega nie dawno kupił za g1 winchestera to jeszcze miał ten 5th

@Up

Tylko hacki ci w głowie ...

Opublikowano

OMG, widać, że mało kto się zna...

Żeby używać bronie na 5 slocie, trzeba mieć premium gold lub silver , wtedy na całość okresu premium ma się 5 slot. Z silverem jest o tyle dobrze, że można w ostatnich chwilach premium usunąć item 5 slot i go kupić za 22000 dinarów. Kupując jakąkolwiek broń na 5 slot nie otrzymuje się prócz broni niczego innego.

Opublikowano (edytowane)

2UP

Ten bug już nie działa w 100%. Mam Flash Bangi i nie działają na tej zasadzie. Jedyne wyjście jakie widzę dla autora to kupienie premki na minimum na 30 dni. Innego wyjścia nie ma, przynajmniej legalnego.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

@UP

Nie wprowadzaj użytkowników w błąd nawet jeśli nie jesteś pewien...

Jedyne wyjście to kupić sobie premium na 30 dni lub włączyć haxa z 5 slotem.

Innego wyjścia nie ma.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Słyszałem że jak sie kupuje winchestera to sie dostaje 5th. Ale czy to prawda to niewiem. Kup najwyżej ściągnij sb hacka z 5 th ^^

OkeanoS

Opublikowano (edytowane)

Jesli za g1 kupisz winchestera to dostaniesz 5th slot na 100%. Nie wiem jak jest z innymi bronmi slyszalem ze niektore daja 5thslot ale nie jestem pewien.

Posiadasz ten 5thslot oddzielnie. Mozesz na niego kazda bron wlozyc tak jakbys kupic px w is.

@cheatmania

Najwidoczniej to ty sie nie znasz...

@shadow

To ty wprowadzasz uzytkownika w blad dostanie na 100% przy zakupie winchestera z mp 5thslot.

Edytowane przez przem512
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...