Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

więc mam włączonego mc

nie grałem jeszcze bo ścinki są już w menu z 4-5 sekund czekam aż sie myszka ruszy

komp ma 1,5 gb ram

500 giga miecja na dysku

procek 3,2 dwurdzeniowy

wina sprzętu to raczej nie jest bo na innym forum czytałem że ktoś miał procka 1,8 i 512 ram i grał bez ścinek a później miał ten problem co ja

dodamże udało mi sie wejśc do gry na singlu i wgl drzewa były zielono niebiesko różowo czerwone :)

widziałem pare filmików z minecrafta i jeste pewny że takie kolory zryte nie były

możę pobranie jakiejś innej wersji pomoże ?

jak tak to prosze o linki

i może wystarczy że coś w opcjach zmienie ?

problem rozwiązałem sam prosze o zamknięcie tematu

Edytowane przez tomaszuuu

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

mi pomaga stworzenie serwera i połączenie sie poprzez wpisanie localhost w miejscu na ip, co prawda wtedy komputer zżera więcej coś około 400mb ram'u, ale działa chociaż.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano (edytowane)

no ale w menu ma się tak ciąć ?

a teraz jak uaktualniłem to wgl nie działa menu nawet

Edytowane przez tomaszuuu

Weteran
Opublikowano

Jeśli chodzi o te texturki na drzewach, to prawdopodobnie wina karty graficznej.

Miałem kiedyś taki problem w innych grach, texturki się zamieniały i np. miałem texturkę sworda na twarzy postaci.

Spróbuj zainstalować nowsze sterowniki, niestety nie pamiętam co wtedy zrobiłem, ale prawdopodobnie to.

Opublikowano
Jeśli chodzi o te texturki na drzewach, to prawdopodobnie wina karty graficznej.

Miałem kiedyś taki problem w innych grach, texturki się zamieniały i np. miałem texturkę sworda na twarzy postaci.

Spróbuj zainstalować nowsze sterowniki, niestety nie pamiętam co wtedy zrobiłem, ale prawdopodobnie to.

na moim kompie grałem w call of duty 4 i 6 i nic sie nie zcinało więc wątpie że słaba karta albo sterowniki stare

zmieniało tylko kolory nie tekstury

a teraz nie działa wcale po zaktualizowaniu może mam po prostu złą wersje czy coś może da ktoś linka do dowloadu

że na 100 % działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...