Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia auto i ElfBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam 2 pytania :

1.Dlaczego gdy włączam ElfBota na tibię 9.2 wyskakuje erroe i wyłącza mi się tibia ?

2.Zainstalowałem tibię auto ale gdy uruchamiam wyskakuje błąd w postaci "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCCR71.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."Lecz nic sie nie naprawia.

Co jest grane ?

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano (edytowane)

1.Elfbota nie produkują już od jakiegoś czasu więc nie bedzie działał pod 9.2( teraz jest płatny neobot)

2. Sproboj ściągnąc ten plik osobno i wkleic może wtedy zadziała( to jest biblioteka pewnie bedzie na necie) Chociaż tibi auto nie ma jeszcze pod 9.2 własnie zauważyłem....

Edytowane przez Ramzesso

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na oficjalnej stronie tibi auto (www.tibiaauto.pl) istnieje wersja pod 9.2

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Cze mam 2 pytania :

1.Dlaczego gdy włączam ElfBota na tibię 9.2 wyskakuje erroe i wyłącza mi się tibia ?

2.Zainstalowałem tibię auto ale gdy uruchamiam wyskakuje błąd w postaci "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCCR71.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."Lecz nic sie nie naprawia.

Co jest grane ?

1. Neo Bot'a nie ma już od tibi 8.62 bądź 8.6, więc nie działa pod nowsze tibie.

2. Musisz pościągać osobno te pliki .dll i wkleić do foldera z .dll tam gdzie zainstalowałeś tibiaauto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...