Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nowy świat 1.9 Pre 3, budowla ze szkła WTF? !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie.Otóż pobrałem sobie 1.9 pre 3 no i wygenerowałem nowy świat :D Chciałem zobaczyć co dodali, a przy okazji zobaczyć trochę świat bo wydawał mi się fajny.O to co zobaczyłem o.O O.o

20111006202729.png

Przepraszam za rozmiar <_<

.

Opublikowano

Notch nic takiego nie wspominał... Nie wiem czy to można nazwać problemem, a nie czasem ciekawostką. Wydaję mi się, że wybudowałeś to sam. Pasek życia trochę Ci uszedł, czyżby nie od tego skakania od tych wież jedno-klockowych w górę? Nikt czegoś takiego nie spotkał, dopiero uwierzę jak kilka osób coś takiego samego spotka. Być może to jest jakiś bug.

Opublikowano

Ludzie był jest już temat ja go zrobiłem i to wskazuje gdzie są twierdze,kop na dół wzdłuż szkła

Opublikowano (edytowane)

Sam nie miałbym po co budować i zakładać taki temat <_< , dodam tylko, że na początku świat zrobiłem w trybie Creative, a potem użyłem tego programu do zmieniania rodzaju gry

@edit

Gdy wpisałem ponownie seeda tej mapy wyswietliła mi się inna mapa :O

Edytowane przez PeVe

.

Opublikowano

Nie! Dowiedziałem się, że jeżeli wykopiesz szkło do samego dołu jest tam twierdza. Wykop to, a może znajdziesz twierdzę! Nawet dobry pomysł, ale zamiast twierdzy powinne być szyby kopalnicze, to by bardziej wskazywało na to niż na twierdzę.