Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] PBDO-Bot

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@NoobKillerPL mam teraz ping 50-90... czasem skoczy do max 200... ten bocik da rade zrobic alfe lub gamme mi? ;)

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

@NoobKillerPL mam teraz ping 50-90... czasem skoczy do max 200... ten bocik da rade zrobic alfe lub gamme mi? ;)

Przy takim pingu może da rade ;)

Pytanie jak moge sprawdzić czy mnie zaakceptowali?

I gdzie tam dział download?

Opublikowano

Bot daje radę :) mam nadzieje, że znów mi ping nie podskoczy tak jak wczoraj do 1700 <_< szkoda tylko, że wali ekosami :/ nie mam miejsca, żeby na gammę dokupić :P

Jak sprawdzić czy zaakceptowali? Na forum będziesz miał "rangę" silver package i będziesz miał nick szarą czcionką napisany...

Nie wiesz gdzie jest dział download :O ?? U góry masz listę odnośników:

Home Forum Downloads itd.

Opublikowano

Bot daje radę :) mam nadzieje, że znów mi ping nie podskoczy tak jak wczoraj do 1700 <_< szkoda tylko, że wali ekosami :/ nie mam miejsca, żeby na gammę dokupić :P

Jak sprawdzić czy zaakceptowali? Na forum będziesz miał "rangę" silver package i będziesz miał nick szarą czcionką napisany...

Nie wiesz gdzie jest dział download :O ?? U góry masz listę odnośników:

Home Forum Downloads itd.

Dobra nie zauważyłem chyba wcześniej ale sprawdze jak mi sie strona załaduje :/

Opublikowano

@up to wiem ;P korzystam z task creatora gahna ;P tyle, że nie chce mi się grzebać w tym...

ten bot jest niezly... ping mam 500-1000 a on wali alieny dalej o.O tzn to są dk i on ucieka przed nimi :D niemniej jednak czasem walnie je trochę :D

/edit: jednak się klepie wtedy... :P

/edit2: jednak się nie klepie :mellow:

Wkurza mnie ten ping... co się kurna z dostawcą neta dzieje :/

Opublikowano

Mi zrobił alfe bez straty zadnego zycia na koncie z 10lf3 a reszta mp1

//Niedługo do bota zostanie zaimplementowany system captchatrader.com , wiec bedzie mozna dalej skrzynki zbierac

Opublikowano

Ten bot sie klepie czy nie? Dodam, że użyłem Task Creatora gahna... mam 240/306k HP i nie klepie <_<

Opublikowano

Ten bot sie klepie czy nie? Dodam, że użyłem Task Creatora gahna... mam 240/306k HP i nie klepie <_<

Tak, jak go normalnie ustawisz to sie klepie a jak nie umiesz to już tylko twój problem i masz 2 możliwości:

1. Naucz się C# i pisz swoje taski

2. Naucz się obsługiwać taskcrreator gahna

żal 3 dni czekam na aktywacje i jeszcze nie moge uruchomić bota

Ja w sierpniu czekałem około tygodnia na aktywacje, ale wtedy wolniej szlo.

Dodam ze nie kazdy zostaje zaproszony bo to beta i wybieraja kogo chca wiec jak uzywales translatora do napisania aplikacji to mozesz sie z botem pozegnac

Opublikowano

Tak, jak go normalnie ustawisz to sie klepie a jak nie umiesz to już tylko twój problem i masz 2 możliwości:

1. Naucz się C# i pisz swoje taski

2. Naucz się obsługiwać taskcrreator gahna\

1. C++ umie, a C# to połączenie javy i C++ (tylko nową składnie sobie przyswoić...) (nauka to raczej API taska ;P)

2. Gdzie w tworzeniu taska dla GG jest taka opcja o.O

/edit:

jednak problem był w task creatorze... w alfie zmienna reperair ustawiło na false <_<

/edit2:

dlaczego bijac krychy on lata daleko od nich = nie bije ich o.O ?? Bot robi mi dk juz 2 albo 3h a jedyne co zrobil to wyslal kilka do rogu <_<

/edit3: po 4h zaczal dobijac ;D (dk w alfie)... nawet dk dobija tak, ze go wala <_<

Opublikowano

1. C++ umie, a C# to połączenie javy i C++ (tylko nową składnie sobie przyswoić...) (nauka to raczej API taska ;P)

2. Gdzie w tworzeniu taska dla GG jest taka opcja o.O

/edit:

jednak problem był w task creatorze... w alfie zmienna reperair ustawiło na false <_<

/edit2:

dlaczego bijac krychy on lata daleko od nich = nie bije ich o.O ?? Bot robi mi dk juz 2 albo 3h a jedyne co zrobil to wyslal kilka do rogu <_<

/edit3: po 4h zaczal dobijac ;D (dk w alfie)... nawet dk dobija tak, ze go wala <_<

to sa fazy testow :D dopracuja to :)

Opublikowano

Po pogrzebaniu w taskach nie powinno być problemu.

@kamel , to czekanie ok. 1tyg na aktywacje jest normlane, tez tyle samo czekałem.

@mrovqa zalecam zadzwonić do nich i mocno opieprzyć. W większosci przypadkow pomaga

Opublikowano

Mam problem z tym botem wyskakuje mi 19:13:06: good day, ******

19:13:12: Connecting to Authentication Server..

19:13:12: Authentication failed (bad username/password).

przy logowaniu i dostałem aktywacje tzn. mam Silver package . Tez tak macie ?

Opublikowano

Jeżeli chcę pobrać z tej strony tego pbdo-bota :http://darkorbit-bot.com/index.php?action=downloads;sa=downfile;id=22

To mi pisze takie coś : An Error Has Occurred!

You are not allowed to view downloads.

Opublikowano

@up jeśli masz silver , to poczekaj kilka dni 1 ,2 dni. Też tak miałem wczoraj rano.

@up2 mam identycznie, prawdopodobnie baza danych konta się zwaliła. Lub trzeba poczekac pare dni na "aktywacje konta w bazie" , nie na forum.Zgłosiłem to do bugow ...

Opublikowano

@up DO istnieje od grudnia 2006 roku :) wiec gość trochę w to tnie :)

a ja zacząłem tak późno...

1 czerwca 2007 :D

@down wszystko przez Ciebie :D teraz możesz być z siebie dumny :P

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

@up września 2006 to ciekawe :)

jak gra powstała w grudniu 2006

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Co jest? Zarejestrowalem sie na te stronke loguje sie chce pobrac a tu pisze:You are not allowed to view downloads. Co robie zle albo czego nie zrobilem? Pozdrawiaam:)

EDIT

Tlumaczac na Polski tzn:Nie masz uprawnień, aby zobaczyć pliki do pobrania... czemu nie mam tych uprawnień?

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...