Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] PBDO-Bot

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kody musisz sam wpisywac badz zalozyc konto na odpowiedniej stronce a na tej stronce musisz wykupic kredyty alo sam nabic wpisujac inny kody 1 wpisany kod 6 kredytow

Opublikowano

kody musisz sam wpisywac badz zalozyc konto na odpowiedniej stronce a na tej stronce musisz wykupic kredyty alo sam nabic wpisujac inny kody 1 wpisany kod 6 kredytow

coś Ci się chyba pomyliło. Koledze chodziło o md5. PBDO jest płatnym botem (wbrew pozorom) więc takie sprawy załatwia automatycznie. Btw. Jest opcja manualnego wpisywania captchy? Mi nigdy nie wyskoczyło...
Opublikowano

Sory że pisze ale jesli dzisiaj dostałem slivera i ściągnałem bota a pokazuje mi ten bład to ile musze czekać na to żeby działał??

22:58:26: good day, ixxxxxx

22:58:26: connecting to authentication server..

22:58:27: Authentication failed (bad username/password).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam. mam problem pokazuje mi tak od dziś od 13

15:59:58: connecting to authentication server..

15:59:58: Authentication successful.

-> you logged in for the 82. time.

15:59:59: it seems bigpoint has updated their stuff..

16:00:01: starting all viable sessions.

16:00:19: failed on receiving elementar darkorbit game client data..

16:01:43: it seems bigpoint has updated their stuff..

wiecie ile może to będzie trwać ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam na początku pisze że jakieś podanie trzeba napisac o jakie chodzi? przed chwilą się zarejestrowałem i żadnego podania nei było do napisanie. prosze o odp.

Opublikowano

przy rejestracij wypełniam wszystkie pola i jest zileona fajko obok nich i wychodzi że Wykryto następujące błędy w rejestracji. Popraw je, aby kontynuować:

Nie odpowiedziałeś na pytania poprawnie weryfikacji. ja to przetłumaczyłem na polski.

Opublikowano

Jak napisałes głupoty to nie przyjmą. Musisz kliknąc na forum na samym dole masz zalogowanych użytkowników szukasz swojego nicku jak jest na 'zielono' to nie przyjeli jak na 'srebrno' to zycze miłego bocenia.

Opublikowano

Cały dzisiejszy dzień będą wybierać ostatnich beta testerów.Potem będziemy musieli czekać na finalną wersje która na 51% będzie płatna :(

P.S Minęły 2 dni więc to chyba nie jest odkop?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

@Up

Płatna będzie na 100%, ale wtedy wkroczę ja i będę dawał cracki za abonament do SWTOR :D

I skąd wy niby wiecie, że biorą ostatnich testerów?

Mhm , ciekawe kto bedzie chcial crack'a do tego ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...