Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare lasery!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pawx witaj .

Posłuchaj. Pewnie zamiast cache czyścisz ciasteczka a to są dwie inne sprawy popatrz:

Najpierw logujesz się do gry. (np. na mozilli )

Kolejnie otwierasz : narzędzia > opcje > zaawansowane > sieć > określ w jaki sposób firefox ma łączyć się z internetem [ustawienia...] > ręczna konfiguracja serwera proxy > vctmuh.jpg

tylko nie wpisuj tego na dole.

dalej klikasz ok jak ustawiłeś proxy.

Tym sposobem wróciłeś do poprzedniego okna, teraz klikasz :

jzi7lx.jpg

i ponownie ok. (oczyszczanie cache może chwilę potrwać)

Teraz otwierasz privoxy oraz old lasers (jeżeli masz windows 7 lub viste to kliknij 'uruchom jako administrator').

Następnie klikasz start na stronie głównej darkorbit i cieszysz się laserkami. Pozdrawiam i dzięki NoobKiller.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. może to konto, na którym aktualnie jesteś zalogowany jest jako "Administrator" .. hmm.. chociaż ja jestem na "Administratorze" i ciągle to mam, jednak nie muszę używać, no nie wiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zaraz zobacze czy działa

oj już 2 godziny sprawdzasz-spam. Sam już nie wiem czy mam ten odkop zamknąć bo GMi pomieszali mi w głowie, temat zostawiam proszę tutaj nie spamować. Dzięki
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

stare lasery !

bardzo piękna rzecz. i oczywiście dałem lubię to ! ;)

dzięki za sprawienie takiej frajdy ^^

//Odkop (miesiąc) + spam (nic nie wniosłeś do tematu "post typu "Dzięki, ale fajne o ja super, łap +, dzięki")

S.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@up

Zajebista łopata do odkopów... I jeszcze pytanie do czego do potrzebne... Wiesz jakbyś grał za czasów starego klienta to byś wiedział...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Działać będzie do póki BP nie zmieni nazwy plików z laserami. Z openem nie pójdzie bo Open sam używa privoxy, ale po prostu dopisz do configu z opena dół configu z starych laserów ( forward i te pliki z laserami ), i powinno normalnie zadziałać.

Swoją drogą dziwne że temat zamknięty, skoro działa to mogło się jeszcze komuś przydać ;_;

Opublikowano

Działać będzie do póki BP nie zmieni nazwy plików z laserami. Z openem nie pójdzie bo Open sam używa privoxy, ale po prostu dopisz do configu z opena dół configu z starych laserów ( forward i te pliki z laserami ), i powinno normalnie zadziałać.

Swoją drogą dziwne że temat zamknięty, skoro działa to mogło się jeszcze komuś przydać ;_;

szkoda, że ludzie zamiast sprawdzić od razu na straty takie hmm.. bajery ? spisują na straty nie sprawdzając. Ok spróbuje :p (tak na prawdę nie wiem o co chodzi z konfigami)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...