Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BIOBOT 2.2.2

kamilq_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam błąd z biobotem 2.2.2 nie wiem czemu zmienilem md5 i wiem ze jest poprawny i od tej pory nie działa :/

Oto screen tak pokazuje i niewiem czemu czekam na szybka odp .!!!

Opublikowano

http://do-utils.net/download.php?view.32

pobierz to wklej do biobota i będzie działać bynajmniej u mnie działa

skanu nie dale bo to oficjalna strona ;)

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Po co BiLog dał nowe DLL??? Zeby ominąć kod chapta:D Powiedzcie mi czy dzis ktos kto bocil na biobocie mial jakies utrudnienia w boceniu? Nie!;) Przynajmniej ja nie. I sAdze ze BioLog rozgryzł googlerski kod chapta:)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Po co BiLog dał nowe DLL??? Zeby ominąć kod chapta:D Powiedzcie mi czy dzis ktos kto bocil na biobocie mial jakies utrudnienia w boceniu? Nie!;) Przynajmniej ja nie. I sAdze ze BioLog rozgryzł googlerski kod chapta:)

na gl 7 nie zbiera:P trzeba wpisać kod

Opublikowano

a mi zbiera na pl3, pl1, int15 i mi żaden kod nie wyskoczył po 6h bocenia :)

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...