Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steve Jobs, 1955 - 2011

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierd*le, ludzie czy Was popierdzieliło do końca?To, że napiszecie [*] GÓWNO zmieni! To jest żałosne...Ktoś wcześniej napisał "był sławny, więc należy mu się współczucie". Co ma piernik do wiatraka? Racja, szkoda kolesia, ale Wasze "och, ach nie wierze! [*]" jest jeszcze bardziej chore.

Opublikowano

Chujowo że od razu jak umariera Steve to apple wprowadza na rynek iphona 4s, jakby chcieli wykorzystać jego śmierć do promocji produktu. Ciekawe kto będzie teraz prezentował apple, Jobs był twarzą tej firmy, szkoda go.

Iphone 4S był zaplanowany już na długo przed śmiercią Jobsa ;).

Nie wiem czy wiecie dlaczego oznaczyli ten Iphone jako 4S ? Oznaczyli go na cześć Steve'a Jobsa . Oznacza on 4S - > For Steve .

jqeuR.png

Opublikowano

W 100% zgadzam się z Kalikosmon'em, w Polsce co 5min ktoś umiera z głodu, pragnienia, ale jakoś nikt go nie żałuje, ba nawet są tacy, o których śmierci nikt nic nie wie.

Rozumiem, był człowiekiem sławnym, ale co z tego?

Co najwyżej mogę współczuć rodzinie Stev'a, tak jak tej osoby, która właśnie przed chwilą umarła...

Opublikowano

Niech w pokoju spoczywa. Wiele zrobił żeby technika poszła do przodu udało mu sie lubiałem typka (tak z info z swiata multimedialnego itp)

I koniec komixów o nim i Billu Gatesie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Weźcie sobie wsadzcie te jebane "[*]" w dupe . Chyba nie wiecie co oznacza symbol znicza . Poniżacie się tylko pisaniem takiego czegoś . A tak pozatym to szkoda Steava .

Opublikowano

@lopescio

Tylko czy każdy człowiek wymyślił PC'ta i Mysz? Musiał zapracować sobie na ten majątek. Zresztą przeczytaj sobie jego historie:

http://technowinki.onet.pl/inne/artykuly/historia-wielkiego-wizjonera,1,4871995,artykul.html

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Szkoda faceta, fakt, bo wiele zrobił, ale przestańcie pisać "aaa szkoda faceta [*] :(" bo to jest "lekko" denerwujące.

@btf, proponuje zamknąć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...