Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steve Jobs, 1955 - 2011

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh niestety :(. Ludzie krótko żyją w tych czasach, on mi się najbardziej kojarzył jakby z firmą Apple. R.I.P [*]

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Nic na to nie poradzimy że ludzie umierają, mógł jeszcze żyć w końcu miał tylko 56 lat.

Nie znam go więc nie mogę powiedzieć kim był, ale wiem że był bardzo znany więc należą się współczucia.

Był (współzałożycielem?) wspaniałej firmy Apple.

Steve Jobs od wielu lat walczył z chorobą nowotworową. W 2004 roku przeszedł operację usunięcia nowotworu trzustki.
Choroba nie dawała jednak za wygraną, w 2009 roku odbyła się kolejna operacja przeszczepu wątroby po przerzutach raka.
Pod koniec sierpnia tego roku Jobs niespodziewanie ustąpił ze stanowiska dyrektora generalnego (CEO) firmy Apple. Choć nie podano oficjalnych przyczyn rezygnacji,
powszechnie domyślano się, że najprawdopodobniej zadecydował pogarszający się stan zdrowia.

5 października 2011 roku Steve Jobs ostatecznie przegrał walkę z chorobą...

Źródło: dobreprogramy.pl

Z tego wynika że po prostu dopadł go rak, a jak wszyscy wiemy, z rakiem ciężko wygrać.

Można powiedzieć, że w pewien sposób przyczynił się do rozwoju technologi.

PS. Zmarł wczoraj nie dzisiaj.

swieczka-znicz-2011.png

@EDIT

Przepraszam bardzo że dałem minusa zamiast plusa, ale śpieszę się do szkoły i za szybko kliknąłem.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

no smutne jak chuj, zapalcie kolejna wirtualna swieczke. Dystansu ludzie.. Człowiek, człowiekiem, szkoda zawsze jest, ale po co tutaj te wasze woskowe wywody..

Opublikowano

Chujowo że od razu jak umariera Steve to apple wprowadza na rynek iphona 4s, jakby chcieli wykorzystać jego śmierć do promocji produktu. Ciekawe kto będzie teraz prezentował apple, Jobs był twarzą tej firmy, szkoda go.

Opublikowano
jakby chcieli wykorzystać jego śmierć do promocji produktu

Ty chyba ochujałeś,zapoznaj się najpierw z datami poszczególnych wydarzeń zamiast pierdolić takie farmazony.

Jobs był twarzą tej firmy

Jobs był tą firmą,współzałożycielem. Nie dzięki jego twarzy,tylko dzięki Jego niezwykłym umiejętnościom menadżerskim wiesz teraz co to jest Apple.

Opublikowano

Ludzie, wy myśliście że to Jobs siedzi i wszystko robi? Nic się nie zmieni w jakości, pownieważ to ekpia robi całą robote. Jednak na początkach firmy apple się postarał :)

@edit:

Trochę nie prawda.

I także przypominam o Steve Wozniak:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Steve_Wozniak

appletag.png
Opublikowano

[*] .. Apple będzie dalej działać, gdyby nie On to teraz nie było by PC'ta i Myszki optycznej

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dopiero po śmierci doceniacie człowieka... na pokaz.

Co do Jobs'a szkoda faceta bo to naprawdę wielki człowiek, ale niestety rak to rak. Z nim się nie wygra.

@Neonye czemu moją wypowiedź odbierasz jako atak na siebie, wyluzuj chłopie.

.

Opublikowano

@Thtsn

Nie mów że z rakiem się nie wygra, bo wygra się.

Jest małe w chuj prawdopodobieństwo, ale była jakaś malutka szansa by Jobs wyzdrowiał, niestety.

Tę walkę przegrał.

I ja go nie doceniam dopiero teraz, tylko doceniam i szanuję go już od dawien dawna, a nie teraz na pokaz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...