Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] nowy kBot omijający kody captcha ;]

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe dlaczego masz nadzieję, że KBot już nie wróci skoro sam na nim latasz... No teraz to nie latasz bo nie działa ale latałeś

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Wiem, że narazie nie jest omijania w żadnym bocie :P

Na PL3 Ibot latał wczoraj i dziś :-) żaden kod do wpisania nie wyskoczył i wszystko OK. Ręcznie to tragedia... nawet bijąc alieny i niechcący zbierając boxy wyskakuje to g...

Opublikowano

Ciekawe dlaczego masz nadzieję, że KBot już nie wróci skoro sam na nim latasz... No teraz to nie latasz bo nie działa ale latałeś

pewnie dlatego, że to troll

bhkjpup0.gif
Opublikowano

drogi kamieniarzu era kbota dobiega końca mówiłem już o tym dawno temu :) a jeśli mu się nawet uda jeszcze cracknąć ibota to nie na długo ;) z 2 dni może postoi i będą takie ataki szły w serwer licencji że kbot zwariuje :)

//NoobKillerPL masz + bo cię za darmo kamieniarz minusuje

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ty Maxikk o ile pamiętam byłeś dealerem KBota więc nie rozumiem dlaczego teraz piszesz jak byś chciał aby KBot upadł.

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

kolego up.. irytuje mnie to jak ivan się panoszy i jak się zachowuje w stosunku do innych weź przykład z Angela chłopak czekał 4 dni aż mu dadzą głupie 5E i chyba do tej pory jeszcze mu nie naprawili tego błędu co miał w customerze... a byłem dilerem kbota fakt.. ale zmieniłem się troszkę i teraz jestem w spółce z Merkavą oraz Ibotem :) a wierz mi że teraz chłopaki mu nie popuszczą

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mam nadzieję,że zrobi ivan tego kbota,bo tydzień temu kupiłem za 40zł kbota + 45zł na podwajacz,niechce stracić ;/

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

drogi kamieniarzu era kbota dobiega końca mówiłem już o tym dawno temu :) a jeśli mu się nawet uda jeszcze cracknąć ibota to nie na długo ;) z 2 dni może postoi i będą takie ataki szły w serwer licencji że kbot zwariuje :)

//NoobKillerPL masz + bo cię za darmo kamieniarz minusuje

szkoda tylko że nikogo nie minusuje :| nawet ciebie

o popatrz właśnie dałem noobkowi + :)

i wiem SET że sam mnie minusujesz ale mi to serio wisi :) moja marka jest już wyrobiona. twoja zresztą też - oszust

a ty jesteś załosny bo kilka dni temu zbierałeś plusy ale jak zacząłeś dostawać minusy to teraz zbierasz minusy :D hahaha śmieszny jesteś :D zaczne cie plusowaći zobaczymy jak szybko znowu zaczniesz plusy zbierać

kolego up.. irytuje mnie to jak ivan się panoszy i jak się zachowuje w stosunku do innych weź przykład z Angela chłopak czekał 4 dni aż mu dadzą głupie 5E i chyba do tej pory jeszcze mu nie naprawili tego błędu co miał w customerze... a byłem dilerem kbota fakt.. ale zmieniłem się troszkę i teraz jestem w spółce z Merkavą oraz Ibotem :) a wierz mi że teraz chłopaki mu nie popuszczą

Ivan zrobi tego kbota czy ci sie to podoba czy nie.

i widzę że jako reseller jesteś juz spalony przez oszustwa to teraz szukasz innego miejsca na okradanie ludzi? brawo :) obyś prędko trafił za kratki

no ifakt Ivan nie odpowiada ale wiem jak to jest być resellerem i być wiesznie zalewany wiadomościami :/ to pomyślcie sobie że Ivan jako twórca kBota ma 100x więcej wiadomości i teraz odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego nie odpisuje

Opublikowano

człowieku ty naprawdę mnie irytujesz skoro mnie oczerniasz daj w końcu jakiś dowód którego nie masz a nie piszesz bzdury... mówisz jestem spalony jako resller bo odszedłem? bo wolę normalnych ludzi a nie takich dzieciaków jak ty i ivan? i kamieniarz najwyraźniej czytać nie umiesz i nie czytałeś mojej sygnatury że twierdzisz iż zbierałem plusy :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

z chłopakami od merkavy i ibota rozmawiałem tylko ivan zcrackuje ibota i boom po serwerach licencji polecą takie ddosy w to gówno że się rozpłaczesz bo nic nie zarobisz :) merkava dawno temu zablokowała crack więc ivanek nie crackuje merkavy od kilku miechów :) kolej na ibota <333

Jak by coś to niedawno była Merkava 6.0 scrakowana i bylo to na zhyk. Więc raczej już obeszli zabezpieczenia do merkavy albo sami zdjeli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...