Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] nowy kBot omijający kody captcha ;]

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wyszedł najnowszy IBot, który omija kod captcha w boxach :)

Dowiedziałem się także od Ivana, że jutro zabiera sięza robienie kBota 5.32, więc będzie on dostępny do pobrania najwcześniej jutro i pewnie najpóźniej za 2 dni :)

No to cieszmy się, że BP jak zwykle zjebał sprawę i gówno nam zrobił :D

Opublikowano

Ciekawe czy Ruskom uda się jakos Ominąć WGL te Passy Na Skrzynki : ) ?.

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

IBot działa, więc kbot to tylko kewstia tego, czy Ivanowi sie zachce go scrackować :)

inie jest to relog. po prostu bot lata. pewnie jakiś inny sposób 'zasysania' boxów

Opublikowano

IBot działa, więc kbot to tylko kewstia tego, czy Ivanowi sie zachce go scrackować :)

inie jest to relog. po prostu bot lata. pewnie jakiś inny sposób 'zasysania' boxów

z innych tematow szlyszalem ze ibot bedzie blokowal scrakowanie ;/ wiec ivan ma klopot :)

Opublikowano

Szybciej wyskoczy okienko z kodem do przepisania a nie inny sposób zasysania boxów ;P

beznazwy1xld.jpg

Czekam i czekam na ten kod i nie ma :/

Opublikowano

kamieniarz dzieciaku nie rozśmieszaj mnie ivan to dzieciak taki jak ty :) z chłopakami od merkavy i ibota rozmawiałem tylko ivan zcrackuje ibota i boom po serwerach licencji polecą takie ddosy w to gówno że się rozpłaczesz bo nic nie zarobisz :) merkava dawno temu zablokowała crack więc ivanek nie crackuje merkavy od kilku miechów :) kolej na ibota <333

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jeeju znowu ten oszołom... lepiej usuń się ze sceny bo każdy wie że jesteś oszustem. i mnie nie nazwyaj dzieckiem bo twoje kłamstwa i wyłudzenia i takie zachowanie jak teraz świadczy bardziej o twojej dojrzałości :/ i skoro wiekowo niby jesteś dorosły,a nadal zachowujesz się tak jak teraz to świadczy jeszcze gorzej o tobie

Opublikowano

up ja jestem oszustem? a jakiś dowód masz na to że kogoś oszukałem? gdybym kogoś oszukał to tutaj roiło by się od takich tematów :) a takowych nie ma tylko te twoje śmieszne oskarżenia :) wobec mnie więc idź dziecko spać bo musisz jutro do szkoły wstać rano..

@topic

kariera kbota już się skończyła z dniem gdy chłopaki od ibota się wkurzyli :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Pierdolicie głupoty. Jakby mieli sposób na iwana i kbota już dawno by to zrobili. Kasa im leci przez ręce aż miło. Pierwszy sajt im ddosowali jak i serwer licencji. Z jabbere im nie bedzie tak łatwo. BTW 2h ponad i nie mam okienka z kodem do przepisania. ;P Ciekawe :)

Opublikowano

koniec tematu bo z takimi idiotami jak ty SET nie da sie rozmawiać... może i chodze do szkoły. przynajmniej będę miał stycznośćz ludźmi i społeczeństwem i będe miał wykształcenie. nie tak jak ty, który tylko siedzi przed komputerem i myśli kogo by tu jeszcze oszukać... i po raz kolejny pokazałeś nam że gubisz sie w swoich kłamstwach. żałosny jesteś i tyle

i te minusy które mi dajesz za każdy post jeszcze bardziej pokazjuą jaki dziecinny jesteś. pora dorosnać bo widać że mamusia nadal ma cie na utrzymaniu

Opublikowano

ale się podniecacie, przecież wiadomo że chłopaszki od ibot'a nie oddali by tak łatwo jakby nie było sporych zysków ze sprzedaży licencji i to było oczywiste że prędzej czy później złamią cweli z BP, a że nastąpiło to w mgnieniu oka to pozostaje się tylko cieszyć:D mi bocik zapierdala od wczoraj i nawet po restarcie do tej pory podnosi skrzyneczki normalnie bez żadnych problemów więc podobnie jak przy tym wielce wspaniałym systemie antybotowym BP, który na chuj wielki się zdał tak i teraz nie ma sięco martwić bo ibot i kbot śmigały, śmigają i zawsze będą śmigać :rolleyes:

Opublikowano

Ciekawe czy Ruskom uda się jakos Ominąć WGL te Passy Na Skrzynki : ) ?.

Ruscy są cwani,poradzą sobie

Hej jestem nowy w tych tematach i chcę się kto to ten ivan i czy można się z nim jakoś skontaktować ? :)

kbotik.com,wybierz język angielski,weź buy,i będą 3 skype dealerów,ivana diamonda i andryxa ^^

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

wyskakuje mi w bocie 5.33 ale pobrac nie mozna :) na stronie kbotika nie ma jeszcze tej wersji wrzuconej hmmm

mam to samo ;/

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...