Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gothic 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam windows 7 x64 bit i mam problem ,gdy zainstaluje gothic 2 i chcę go włączyć to nic się nie dzieje ... czekałem 30min i nic ... ustawiałem tryby zgodności nadal nic może wy wiecie co zrobić?

Opublikowano

Pewnie zgrywałeś to z XP;eka tak? Jeśli tak to nic nie zrobisz. A jeśli masz orginalną instalkę to powinno działać, spróbuj uruchomić jako administrator.

Opublikowano

Pewnie zgrywałeś to z XP;eka tak? Jeśli tak to nic nie zrobisz. A jeśli masz orginalną instalkę to powinno działać, spróbuj uruchomić jako administrator.

to instalka jest :/ nie działa ,a jakieś 3 dni temu działał ;/

Opublikowano

A uruchamiałeś jako administrator? Wogóle to próbowałeś przeinstalować gierkę? Zobaczyłeś czy masz proces tej gry? ( Czyli naciskasz gre jak ci sie nie włącza patrzysz ctr+alt+delete czy masz tam proces gry np gotihc2.exe).

Opublikowano

A uruchamiałeś jako administrator? Wogóle to próbowałeś przeinstalować gierkę? Zobaczyłeś czy masz proces tej gry? ( Czyli naciskasz gre jak ci sie nie włącza patrzysz ctr+alt+delete czy masz tam proces gry np gotihc2.exe).

tak robiłem i nadal nic :/

Opublikowano

Dziwne, że masz problemy o.O . Ja na Windows 7 x64 HP spokojnie odpalałem Gothic I i Gothic II + NK .

Tak samo bez problemów odpalam go na Windows 8 Developer Preview ...

Ja mam Saga Gothic I-II+NK takie opakowanie GOLD . Może nie masz patchów. Albo zajrzyj na strone CDPROJEKT i tam FAQ z Gothic II powinny być porady i wskazane patche.

jqeuR.png

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@

temat do zamknięcia !!

sposób : Gothix ||.exe > właściwości > zgodność > Uruchom w rodzielczości ekranu 640 x 480

macie po + sach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...