Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co to za hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,u kolegi zobaczyłem fajnego hacka. Robił on coś w stylu dmg hack tylko,że on siedział na koniu i nie wyglądało to tak jakby coś bił a potworki dostawały dmg co 1sec ,cały spot padał. Nie chce mi powiedzieć co to jest :D Będą plusy !

Opublikowano (edytowane)

Witam ten hack to Waithack , masz go gdy zainstalujesz to :

To jest ukryta treść, proszę

lecz tylko nie wiem czy jest tu dodana opcja waithacka z konia .

jeśli to będzie tym hackiem to masz u mnie limit +

Do zamknięcia.. :D :**

Edytowane przez mati18137
Opublikowano

Pisałem masz w kamerze już dodanego waithacka , tylko spatchować metka i odpalić moda . Tam masz opcję czy włączyć pliki na pc czy pc2 ot to cała filozofia ;]

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Pisałem masz w kamerze już dodanego waithacka , tylko spatchować metka i odpalić moda . Tam masz opcję czy włączyć pliki na pc czy pc2 ot to cała filozofia ;]

zrobiłem go już dawno,ale nie wiem czy ban nie poleci njak nie zablokuje torenta

Opublikowano

O ile dobrze się oriętuje w modzie także jest dodany jakiś blok torrenta . Jak będziesz używać go w miejscach gdzie mało osób chodzi to masz mniejsze szanse na bana .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Z tego co wiem, za Kamer mod jest, ban w ciągu 72H ( 3 Dni ) Ale nie wiem czy to dalej jest. Pamiętam jak wszedłem na Moda, zalogowałem się, trochę po chodziłem dropem ( Nawet nie używałem cheatów ) Shopu robiłem, za dwa lub trzy dni, wchodzę twoje konto zostało zablokowane, wchodzę na e mail i jest ban na 30 dni, ban założony przez ,, System '' powód nielegalne oprogramowanie czy coś takiego.

Tylko Ja nic nie blokowałem.

A linku nie będę dawać, no bo masz.A wtrącę się w komentarze, bo pytałeś :)

zv669_sipeantus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...