Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Farby do tkanin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie! Mam problem z wyborem farb do tkanin. Proszę kogoś kto już się bawił w malowanie np. na koszulce (T-Shirt) bawełnianej lub kogokolwiek kto ma o takim czymś pojęcie. Chcę pomalować 100% bawełnianą koszulkę koloru białego. Jakie farby nie będą się praktycznie zmywać przy praniu, jak z nimi postępować, gdzie kupić, czy warto? Znalazłem taką aukcję na Allegro - LINK Kupić, czy nie kupić?

Pozdrawiam

Edytowane przez Andreal
Opublikowano (edytowane)

A czy to kurwa Doman ważne po co mi to? Czy ja się interesuję dlaczego mieszkasz w takim zadupiu jak Słupsk i dlaczego jesteś takim niewyżytym dzieciakiem nieumiejącym przymknąć japy tam gdzie go nie proszą o zdanie?

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

A czy to kurwa Doman ważne po co mi to? Czy ja się interesuję dlaczego mieszkasz w takim zadupiu jak Słupsk i dlaczego jesteś takim niewyżytym dzieciakiem nieumiejącym przymknąć japy tam gdzie go nie proszą o zdanie?

jak nie chcesz żeby ktoś się wypowiadał to nie rób tematu

Opublikowano

Cholera jak chcesz to sobie kup zaryzykuj może świat się nie skończy. Skoro farby są do koszulek to może przy pierwszym praniu ich nie zmyje xD a co chcesz sobie namalować na koszulce MESSI 10? xD

Opublikowano (edytowane)

Napisałem temat po to by odpowiedzieli mi jacyś normalni ludzie, do tego nałożyłem w poście na to nacisk, żeby nie pokazywali się tutaj takie ufo-playboye jak ty ... może tobie tatuś, mamusia daje codziennie kieszonkowe na loda i możesz sobie rozdawać kasę na prawo i na lewo, ale co do mnie to się z leksza pomyliłeś. Robi się przez was, tak właśnie przez was śmietnisko, a nie topik, więc zabierajcie stąd wasze nieogarnięte dupy - najlepiej w ogóle z tego forum, bo obniżacie tylko ogólne IQ. I bez riposty. Nie chce mi się ogarniać takich cweli ... ostro co? Tylko się nie popłacz i rozpierdol klawy

Edytowane przez Andreal