Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

swiadomy sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

szukalem na wikipedii informacji lecz nie znalazlem tego co mnie interesuje na temat swiadomego snu. a dokladnie jak go wykonac? co zrobic by miec kontrole nad snem? bardzo bym prosil o wlasne sugestie;]

;]

Opublikowano (edytowane)

Oglądaj te filmiki co kolega dał ciekawe.Poszukaj w google to sie nazywa LD , OOBe ( LD i OObe to nieco inne sprawy. ) Nie chce dawac linków do innych forum lecz mozna poszukac jest ich sporo.Jeśli nie uda ci sie znajśc w internecie nic na temat OOBE LD pisz pw podam linki ( choć wątpie...)

Zbieram menusy.Jak masz problemy z sercem nie próbój.

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Aha i nmie rezygnuj jak ci nie wyjdzie przez pare dni LD Oobe możesz uzyskać nawet dopiero po miesiącu ale potem to juz 2 razy na tydzien ci wyjdzie i tak dalej i tak dalej wiec na początku sie nie poddawać. Osobiscie wyjdzie mi raz na jakis czas. Budzik na 3.00 wstaje robie cos godzine (np MPC) kłade sie ciało zasypia umysł pracuje i masz swiadomy sen. ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jakie ziolo?

a jakie kurwa....chyba nie melisa i mnie nie minusuj

Opublikowano

Aha i nmie rezygnuj jak ci nie wyjdzie przez pare dni LD Oobe możesz uzyskać nawet dopiero po miesiącu ale potem to juz 2 razy na tydzien ci wyjdzie i tak dalej i tak dalej wiec na początku sie nie poddawać. Osobiscie wyjdzie mi raz na jakis czas. Budzik na 3.00 wstaje robie cos godzine (np MPC) kłade sie ciało zasypia umysł pracuje i masz swiadomy sen. ;)

w sumie najlepsze ale to sie okaze jak to bd;]

;]