Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po uruchomieniu metina wywala blue screen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z grą metin2 ,,PL'' po kliknięciu ikony metina , zacina mi sie komputer i pojawia się bluescreen w jaki sposób mógł bym to naprawić daje +

Opublikowano

Wiesz co już tak próbowałem i nadal to się powtarzało ale spróbować jeszcze raz nie zaskodzi nigdy tak nie mialem , dopiero jak dodali jakieś zmiany to zaczęło mi się dziać .. Nie istnieje jakiś program który by mógł mi to naprawić

Opublikowano

Po pierwsze błędne sterowniki lub błąd karty graficznej możesz też spróbować sformatować komputer może pomoże jak nie to będziesz musiał wymienić karte graficzną ...

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Blue Screen To zrzut z pamięci ram więc to jedynie może być jak już wina ramu ja polecam format kompa przeinstalacja gry nic nie da ponieważ to pliki systemowe zawodzą jaki masz system operacyjny jeżeli vista zainslauj SP2 i najnowsze aktualizacje jezeli masz SP2 to wklep sobie Xp/7 bo to najlepsze systemy operacyjne . (tez miałem taki kłopot i pomogło mi juz jedynie kuno nowych kostek więc im szybciej format tym lepiej)

Opublikowano

Otworz notatnik wpisz : "metin2client.bin" (bez ") zapisz jako metin2.bat i wklej do folderu z metinem.

Jak już to zrobiłeś to teraz włączasz metina przez ten plik

(nie wiem czy wszystkim ale mi działa )

Opublikowano

Sprawdź wymagania gry z tym co masz na kompie.

Pewnie masz SP2, pobierz sobie 3 albo 4. (sp to service pack)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...