Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zagrać z kolegą w Alteriwnet ?

HotBlondii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kolego trzeba zrobić tak :

1.Musisz pobrać sobie taki program jak Hamachi masz tu pobierz go sobie. http://www.instalki.pl/programy/pobierz/Windows/p2p/Hamachi.html

2. Ty albo twój kolega musi utworzyć tam sieć swoja czyli dajesz tam utwórz nową sieć albo dołącz to ten co utworzył sieć musi ci podać hasło i Network ID takie jakie zrobił.

3. Teraz ten kto założył te sieć będzie hostem i musi on pierwszy wbić w menu Prywatny Mecz.

4. Teraz kolej na gracza który chce do niego dołączyć, czyli musi on wbić jak host już będzie w menu Prywatnego Mecza.

5. Następnie minimalizujesz grę, klikasz na tę sieć co host utworzył na Hamachi prawym przyciskiem i kopiujesz jego IPv4 adres.

6. No i w konsoli wpisujesz connect i dodajesz te jego IPv4 klikasz enter i automatycznie wrzuca cie do niego.

7. Cieszysz się graniem z kumplem...Pozdro

To jest jeszcze jeden sposób grania razem,trochę z komplikowane ale działa na 100%

Edytowane przez vortex1234
Opublikowano

Żaden z was nie ma racji...

Musisz znać IP serwera na jakim gra kolega a nie jego własne IP. W takim przypadku to on by musiał być 'serwerem'.

Opublikowano (edytowane)

Kolego jak nie mam racji jak ja tak gram....Nie masz powodu aby tak pisać....Z resztą są filmiki na necie to sobie zobacz...A nie piszesz mi tu że racji nie mam....Pozdro

Edit. Zależy czy on chce grać na prywatnym tylko we dwoje czy na danym serwie. Ale wiem że jak na prywatnym to ten sposób co ja tam przedctawiłem jest sobry.

Edytowane przez vortex1234
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...