Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Crash przy próbie logowania.

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy na ten moment też macie problem z zalogowaniem się do CA ? Próbuje się logować, aż tu jak dochodzi do logowania wyrzuca mnie poprostu do pulpitu.Proszę o odpowiedź, będą + za każdą udzieloną mi informacje.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Tez mam dokladnie to samo i czekalem az ktos zalozy temat zeby nie bylo ze zbyt czesto to robie. Mialo to niby trwac od godziny 11 do godziny 12 a tu jest juz po 13 i dalej nic dupa nie chce pokazac sie tło logowania, sluchac tylko muzyke i crash. Mysle ze dalej pracuja nad tymi bledami i lagami co byly wczoraj ale to nie powinni pisac ze tylko godzine to potrwa.

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano (edytowane)

Tez mam dokladnie to samo i czekalem az ktos zalozy temat zeby nie bylo ze zbyt czesto to robie. Mialo to niby trwac od godziny 11 do godziny 12 a tu jest juz po 13 i dalej nic dupa nie chce pokazac sie tło logowania, sluchac tylko muzyke i crash. Mysle ze dalej pracuja nad tymi bledami i lagami co byly wczoraj ale to nie powinni pisac ze tylko godzine to potrwa.

No właśnie mnie zdziwił fakt że wczoraj wieczorem grałem zupełnie normalnie, a tu dziś nagle lipa.Poczekałem do tej 12-stej i to samo, nie wiedziałem czy mam coś z kompem, czy poprostu nexon coś zje...

Instalowałem CA 2 razy przed tym usuwałem wszelkie śmieci pozostałe po CA i najwidoczniej robiłem to na marne.

Edytowane przez -Hoster-

╮(︿)╭

Opublikowano

Windows 7, ale już chodzi normalnie.. Thanks All za pomoc.

╮(︿)╭

Opublikowano

Hmm Wydaje mi sie ze mozna juz zamknac bo wszystkim gracza CA juz dziala to byla wina Nexona nie komputera.

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3