Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dear Players, we had some ddos issues as i told you on our facebook, we've to move to another provider, the new servers are already rented but sadly will not be ready today, will be ready on Thursday 6, so we cant do more than wait for the new servers, there will not be any player data lost, looks like we're making things fine and others are getting jelous.

Remember that our staff has growed and wizatek is helping with custom stuff, we'll back on Thursday with events and with new stuff sure! :) we'll be gifting random Lizard pets on the weekend :) Have a nice day!

plus link:

To jest ukryta treść, proszę

//linki w code

Edytowane przez Usama Su kocken
Opublikowano

w sumie wątpię żeby tak szybko wyłączyli. Kiedyś pewnie padnie co zwykle jest normalne, ale nie tak szybko. Ja tylko mam nadzieję, że im się nie zachce dać bloka 50% i tego nowego Juno póki jeszcze chce mi się w to grać:D

Opublikowano (edytowane)

Z tej wiadomości że w sobotę pety będą losować?

Nie rozumiem ich wypowiedzi, i jeszcze jedno pytanie nie jestem dobry z anglika więc się spytam czy wszystkie dane zostały utracone?????

Edytowane przez ILoveLC
a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Drodzy Gracze, mieliśmy pewne problemy ddos, jak powiedziałem na naszej facebook, mamy przenieść się do innego dostawcy, nowe serwery są już wynajęte, ale niestety nie będzie gotowy dzisiaj, będzie gotowa w czwartek 6, więc możemy też zrobić więcej niż czekać na nowe serwery, nie będzie żadnych danych utraconych gracz, wygląda jak robimy rzeczy dobrze, a inne są coraz Jelous.

Pamiętaj, że nasi pracownicy growed i wizatek pomaga z niestandardowych rzeczy, będziemy z powrotem w czwartek z wydarzeń i nowych rzeczy na pewno! :) Będziemy gifting losowo zwierzęta Lizard na weekend:) Miłego dnia!

Z google transalte;] a co idzie za tym dane nie zostały utracone:)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

pewnie im się przedłuży, gorzej się wyrabiają jak z autostradami xD co do gold hacka, wolę żeby dobrze przed nim zabezpieczyli serwer, bo po co nam ceny z kosmosu? osobiście wolę poczekać dłużej i grać normalnie:)

Opublikowano (edytowane)

Extreme działa. Jednak uruchamiając normalnie jest patch filet is crashed. Mój sposób na to: w folderze bin jeśli macie coś takiego jak "lastChaosPatcher" uruchomcie to i kliknijcie "Patcher". W bin powinna się pojawić nowa ikona zatytułowana "Patched" i właśnie tą ikoną uruchamiam grę;) jeśli ktoś nie ma "lastChaosPatcher" piszcie na gg, mogę wysłać:)

no chyba że ktoś ma multi więc uruchamia grę przez to i działa;D

Edytowane przez Kicia^^