Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Too many items na klient z minecraft.net ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Na scrackowanej wersji Minecrafta nie mogę wejść na swoje konto, a mianowicie pokazuje "Login failed" Na tych samych danych mogę zalogować się na kliencie ze strony minecraft.net I tu problem: Gdy próbuję wgrać Too Many Items, to jak wrzucę wszystkie pliki, to jak włączam MC, ekran robi się cały czarny. Czy jest jakiś Klient, na którym można wejść na swoje konto i zainstalować TMI ?

Opublikowano

Jeśli chcesz grać na orgyginalnym mc to musisz kupić gift cod za jakieś 40 zł :D

40943725.png

Sygna by HardMyStyle

Zbieram +

http://www.mpcforum.pl/topic/461290-herobrine-18/

Opublikowano (edytowane)

Usuń Cały .minecraft pobierz normalnego Clienta z mniecraft.net pobierz ModCrafta Litle Masz i zanistaluj too many items

Jeżeli oczywiście masz Premium (Orginalnego Minecrafta)

Edytowane przez Allforyou
Opublikowano

Jeśli chcesz grać na orgyginalnym mc to musisz kupić gift cod za jakieś 40 zł :D

Mam kupionego minecrafta ze strony minecraft.net Tylko na starym kiencie, na którym grałem gdy nie miałem Orginalnego MC nie mogę się zalogować, a na tym z minecraft.net nie mogę wgrać TMI. Zrozumiałeś?

Opublikowano

Ale to na to samo wychodzi, logujesz w launcherze. Wchodzisz w .minecraft instalujesz normlanie, usuń tylko meta-inf, i zainstaluj mod loader.

Zbieram +.

Opublikowano (edytowane)

Ale to na to samo wychodzi, logujesz w launcherze. Wchodzisz w .minecraft instalujesz normlanie, usuń tylko meta-inf, i zainstaluj mod loader.

No instalowalem normalnie.

PS: Do TMI nie potrzebny jest ModLoader

Edit: Usunąłem META-INF i działa :D

PS: Tylko nie wiem czy przez to, czy dlatego że usunąłem plik md5s, usunalem go bo teraz go mialem, a w starym kliencie nie.

Temat do zamknięcia.

Edytowane przez RRockmaNN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...