Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję kogoś, kto wyjaśni mi jak zrobić coś takiego z pistonami, że one pchają dany klocek np. w górę i w dół i tak cały czas.

Czy w ogóle da się takie coś zrobić?

Może być poradnik opisowy, w postaci video tutoriala, jak chcecie. Jest mi to obojętne :)

Ważne żeby było

Opublikowano

da się tylko trzeba znaleźć slime zabić malego byle czym i wypadaną ci "SLIME BALL" i klikasz "E" zwykły piston kładziesz na dole a slime ball na gorze

mam nadzieje ze pomogłem ;]

Opublikowano

Ale chodzi ci o to, żeby dany klocek nie odrywał się od pistona? Czy o to, żeby piston ciągle się wsuwał i wysuwał ?

Jeśli to 1, to zrób lepki piston'

Jeśli to 2, to podłącz go do migacza, tylko uważaj, bo niektóre migacze nie działają na aktualnej wersji. Wpisz na youtubie "Mechanizm zegarowy minecraft" lub "Minecraft migacz" i masz dokładnie opisane jak zrobić migacze.

Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi mi o to jak stworzyć pistona który się przykleja do klocka i razem z nim wraca, tylko o to żeby ta funkcja cała się powtarzała czyli np. GÓRA, DÓŁ,GÓRA, DÓŁ,GÓRA, DÓŁ,GÓRA, DÓŁ, przez caaały czas. :)

Edytowane przez sniper95
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...