Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Strona Polskiego reseller`a

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakaś stronke polskiego resellera? chodzi mi o coś takiego jak <code> http://kbots.pl/ </code> tylko że to nie działa (wzięte kiedys od maxxik`a z sygny). Chodzi głównie o jakiegoś vps... najlepiej z płatnością psc bo z przelewami u mnie kiepsko... Jak by jakieś propozycje z tym vps/ded to pisac prywatną wiad. :) z górdy dzięki +/- każdemu co kto woli i pisać! bo jak nic nie masz to + daje ;p

Opublikowano

13 złotych dla dealera, daj mi 20, ja ci napisze do Andreya, lub Ivana, jak masz problemy z angielskim, a nie przepłacać będziesz u polaków.

Opublikowano

jeśli już powstał taki temat to napiszę małe sprostowanie dla osób które myślały że kbots to moja strona... tak więc zacznijmy od akcji z dmg hack wiecie co to reklama i tzw praca? ja nie prowadziłem strony kbots a także nie sprzedawałem oprogramowania typu dmg... jedynie to reklamowałem za co mi płacono stronę prowadził nijaki set lecz zwiną interes po kilku oszustwach przez co i ja miałem lekkie problemy ale je wyjaśniłem bo w końcu moje gg widniało na stronie..

@topic

pisz na skype do ivana zapłacisz taniej nie przepłacaj u resllerów

Opublikowano (edytowane)

jeśli już powstał taki temat to napiszę małe sprostowanie dla osób które myślały że kbots to moja strona... tak więc zacznijmy od akcji z dmg hack wiecie co to reklama i tzw praca? ja nie prowadziłem strony kbots a także nie sprzedawałem oprogramowania typu dmg... jedynie to reklamowałem za co mi płacono stronę prowadził nijaki set lecz zwiną interes po kilku oszustwach przez co i ja miałem lekkie problemy ale je wyjaśniłem bo w końcu moje gg widniało na stronie..

@topic

pisz na skype do ivana zapłacisz taniej nie przepłacaj u resllerów

hahaha no to mnie rozbawiłeś :D a co powiesz o tych wszystkich osobach oszukanych przez twoje GG? ktoś ci sie może wkradł i ukradłwszystkie PSC czy jak to inni płacili :D

a co powiesz o skradzionych kontach?

człowieku weź nie bądź śmieszny... w dodatku sam plątałeś się we własnym gównie, ponieważ wszystkim mówiłeś, że DMG hack jest twój, a mi mówiłeś że czyjś inny. dlaczego? bo cie nakryłem oszuście zasrany :)

i mam nadzieje, że wiesz, że sprzedaż kradzionych kont to paserstwo :)

ah i moja nowa stronka kkbot.eu jeszcze w tym tygodniu ruszy :)

Edytowane przez kamieniarz 
Opublikowano

człowieku jak ty nawet do mnie gg nie masz więc nie czaje cie po co się tak wysilałeś pisząc te bzdury?

@edit

nie kupujcie u kamieniarza najdrożej w sieci :) już lepiej pomęczyć się z ruskiem i poczekać troszkę niż przepłacać i dawać zarobić temu dzieciakowi :)

Opublikowano

człowieku jak ty nawet do mnie gg nie masz więc nie czaje cie po co się tak wysilałeś pisząc te bzdury?

@edit

nie kupujcie u kamieniarza najdrożej w sieci :) już lepiej pomęczyć się z ruskiem i poczekać troszkę niż przepłacać i dawać zarobić temu dzieciakowi :)

ehh... przynajmniej zarabiam uczciwie, a nie okradam ludzi :)

tak gg nie mam bo oba które miałeś 'porzuciłeś' z powodu na liczne wiadomości od oszukanych osób :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...