Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ban za MOD WH (teksturki)

Homos-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy za ten mod wh te teksturki które sie wkleja do folderu z grą dostaje się szybciej bana niż np za gordona ?

Bo kiedyś grałem na takim modzie żę zamiast noża był minigun i zabijał strasznie szybko grałem gdzieś tak z pół roku aż w końcu gościu mnie zraportował (nagrał filmik jak nawalam z kosy unb+ :P ) i dopiero dostałem bana czy te pliki jest trudniej wykryć niż takiego gordona ?

Opublikowano (edytowane)
Witam chciałbym się zapytać czy za ten mod wh te teksturki

nie dostaniesz, bo takiego moda niema.

podmienia się modele postaci a nie teksturki.

jeśli będziesz głupi i używał moda jak idiota to dostaniesz bana szybko. wystarczy że ktoś nagra jak grasz.

Edytowane przez .Rez

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Co do Chamsów są one cięższe do wykrycia .

Szybciej oczywiście,że dostaniesz za Gordona .

Kolejnym razem takie rzeczy w dziale głównym .

Przenoszę .

9368_gold.png

Opublikowano

co srode sa konserwacje i nexon sprawdza stan twoich plikow i folderze "combat arms" jak wykryje ze jakis plik zostaw zmodyfikowany (a wykryja to poprzez twoja zmiane wilekosci pliku) to automatycznie oni nadaja ci bana na konto..to jest nieuniknione...najlepszym sposobem jest np: podmieniane moda z tym ze przed patchem zamienisz spowrotem na oryginalny..i moim zdaniem tego nie maja prawa wykryc...

Opublikowano

Jest taki mod

ale bana 100% nie dostaniesz ( za logi :P ) ale jeśli nexon będzię miał jakies

wątpliwośći sprawdzi Ci Kompa.. ( rzadko się to zdarza i rzadko oni to robią..)

i naprawde sprawdzają przy takich przypadkach jak są nie pewni czy masz czita

czy nie

Opublikowano

nie moga sprawdzic ci kompa tylko folder z gra nie maja nawet takich mozliwosci zeby ci kompa przeskanowac...moze tylko ta portycje gdzie jest ca ale w to i watpie..a po drugie wlamywanie na dysk poprzez siec jest nielegalne..

Opublikowano

na 100% bana NIE dostaniesz i nexon nie sprawdza kompa co środę ani żaden inny dzień bo by musiał sprawdzić z 2.00.000 mln kompów poza tym hack shield sprawdza czy nic do combata nie jest podczepione a nie skanuje ci kompa <_< więc have fun bana nie dostaniesz

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

na 100% bana NIE dostaniesz i nexon nie sprawdza kompa co środę ani żaden inny dzień bo by musiał sprawdzić z 2.00.000 mln kompów poza tym hack shield sprawdza czy nic do combata nie jest podczepione a nie skanuje ci kompa <_< więc have fun bana nie dostaniesz

Nie czytałeś chyba na ich forum,że za mody dające przewagę nad innymi jest ban ...

A wiesz jak są chamsy wykrywane ?

Co środę jest patched gry .

Gra się patchuje a tutaj nagle plum .

Pliki nie zgadzają się i jest po tobie .

Pamiętaj,że gra podczas twojej rozgrywki strzela ci sweet focie i wysyła NEXONowi .

9368_gold.png