Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello mam problem dziś rano nie poszedłem do szkoły z Kumplami i koleżankami ; d i poszliśmy na taką miejscówkę no i policja nasz udupiła xD i mieliśmy przejb.... Gimnazjum kl 1 ;dd dzwonienie do rodziców xD.. i wewzwanie na Policje .... co oni by chciecli na tej komendzie xD? czy mogę mieć przejebane xD?

76561198375594763.png

Opublikowano

Po 1 jak można dać sie złapać to nie wiem.Po 2 powinni was odwieźć do szkoły i tyle.A resztą się zająć wychowawczyni.Nie będziesz miał przypalu.Tyle co od rodziców

Opublikowano (edytowane)

Trzeba być niedojebem, żeby wskakiwać na drzewo podczas szkoły. o_O

Ja się zrywam ze szkoły tylko na jakiś procent, wtedy mogą mi coś zrobić, tym bardziej, że 18-stki jeszcze nie mam. Ani razu nie dałem się złapać, ja pierdole. : O

zapewne przypał u rodziców będzie, pierdol wychowawce/wychowawczynie, jak ja to w gim robiłem. : )

aha, a jakby nie mieli mundurów, tak jak w Twoim przypadku to ich też bym pierdolił.

Dopóki nie pokażą mi odznaki lub jakąś inaczej udowodnią to mam ich w dupie. A jeżeli zagaduje Was ktoś, to pytasz się go spokojnie, czy mu przeszkadzasz, a jak się okazuje, że to policjant, to długa przed siebie.

przecież nie są radiowozem. ;o

Edytowane przez BeMyLady

chuj.

Opublikowano

Policja ci nic nie zrobi najwyżej pouczy cie zebys tak nie robił itp. Jak masz surowych starych to wpierd#l :D nie no kara najwyzej :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja pierdole ale z was hardkorowa klasa...zerwaliscie sie i po drzewach biegaliscie....skad mamy wiedziec czy bd mial przejebane?pierdolnij sie w glowe i sobie odpowiedz na to pytanie....jedne ma przypal ze z psem nie wyszedl a drugi moze w szpitalu wyladaowac z duzymn % i starzy mu pc-ta kupia...tak samo w szkole

Opublikowano

jezu teraz każdy będzie pisał o swoich przeżyciach z policją że was złapali człeki!! pytajcie się kurde mundurowych co wam grozi naprawdę jesteście aż tak lekko myślni że dajecie się złapać jakimś pałom? rozumiem żeby wam wlecieli na chatę jak mi dziś ale bez żartów za to nic wam nie grozi mogą was co najwyżej w d**** pocałować i kał wylizać

@edit

co za mało inteligentny człowiek mnie minusuje?

Opublikowano (edytowane)

Ale z was są niedoje*y. Można dać się złapać np 1 gimnazjaliści wczoraj uciekli i też ich policja zgarneła. Szli chodnikiem rozmawiali a z tyłu policja jechała i ich zobaczyła. Autor tego tematu miał pecha. Policja zobaczyła ich jak wchodzą na drzewo i już a z was takie pro hardcory i oczywiście umiecie spierdolić policji. A co oni mieli robić? Uciekać? No bez jaj. Pomyślcie chwilę a potem piszcie.

@ do autora: jak się ucieka to się idzie na kebaba albo jak ktoś ma chate wolną to do niego. Tam cie policja nie złapie.

Edytowane przez KickAssPL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...