Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie konfigi?

bomba114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hmmm najlepiej będzie Na Normalnych Do Protek. Protegity najlepiej na 10 napędach :) bo wątpię zeby Ibot zrobił Bete na Jednej Konfie :)

Edytowane przez Crytek™

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

Hmmm najlepiej będzie Na Normalnych Do Protek. Protegity najlepiej na 10 napędach :) bo wątpię zeby Ibot zrobił Bete na Jednej Konfie :)

Ibot nawet gamme ci zrobi na jednej konfie- a to co doradziłeś to pozostawię bez komentarza bo i tak kolega ci podziękuje jak go krychy lub proty zjadą

@bomba114

alfa beta i gamma --> jeden konfig na którym bijesz od początku do końca to full speed z pół na pół osłony i lasery w dronach przy czym pamiętaj, że alfe robi z jedynki bez problemu

przy becie na samych protkach włanczasz 2jke a w gammie koniecznie 3jke bo nie starczy osłon by dobić protki w rogach

jeśli nie masz 2 lub 3ki to jedziesz z jedynki przy czym na samych protkach jak już golec je tobie rozgoni po rogach przełączasz ręcznie na 2gi konfig gdzie powinien być czołg z max biciem

* UWAGA beta i gamma na designie na osłony

Opublikowano

@up chyba jesteś ****** :) ma tracić bonusy 10% np na pd? i ubierać design na osłonę ciebie już całkiem ******?

@topic

na betę polecam ci 10 napedów 5 osłonek na statku jeśli masz golca i 3 osłonki w dronach reszta laserki :) takie same konfy na gammę i robisz bez trudu :)

Opublikowano

ja powiem podobnie jak maxikk, tylko że ja polecam 10napędów na golca, 5osłon i full lf3 (lf4) , i jakiegoś neta z 1mb przynajmniej, mi na golcu fe od godziny 22 do 5:30 zrobił kbot gamme z x1 bez podkrętki do dk ale niestety jak to po restarcie się odrodziły i robiłem jeszcze raz :] design na poważanie, albo na pd kto chce

do tego polecam 70% booster zdobyć, za dk w gammie idzie 300k pd wtedy z designem :P

Opublikowano

kolego up chyba nie wiesz co piszesz za gamme idzie ponad 15mln pd bez bosterów i designa.. to na poważanie idzie 300k bez des i bosterów :)

Opublikowano

@up chyba jesteś ****** :) ma tracić bonusy 10% np na pd? i ubierać design na osłonę ciebie już całkiem ******?

@topic

na betę polecam ci 10 napedów 5 osłonek na statku jeśli masz golca i 3 osłonki w dronach reszta laserki :) takie same konfy na gammę i robisz bez trudu :)

a kto mu broni zaznaczyć w kbocie/ibocie że statek ma wyskoczyć po konkretnej fali założyć sobie na pd i śmigać dalej- chodziło mi że ma założyć design na osłonki jak będzie robił protki - żeby go nie ubiłu jak będzie ubijał w rogu na becie i gammie

poza tym - daruj sobie to co miało być zamiast tych gwiazdek w twoim poście skoro nie wiesz z kim piszesz