Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzegowe Ostrze Vs Syriusz

bandi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Zobaczyłem Brzegowe ostrze i syriusza i stwierdziłem, że brzegowe przy syriuszu to dno...

Brzegowe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e14e0ce00e96c3d6.html

Syriusz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39befb3a81c7027a.html

Brzegowe ma podobno wbudowany bon na półludzi, ale sam sobie mogę go włożyć, bo i tak większość ma +6 więc 10% nie przekracza bon... A dmg magiczne prawie takie same, a zwykłe to różnica jest drastyczna... Co wy o tym myślicie?? Bo zamierzam spróbować Egzo na +9 wbić i potem na brzegowe... ale coś mi się odwiduje...

@EDIT

Znalazłem foto egzo+9

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...50b59c7f28.html

Po co się robi miecze na 80lvl??

- szpan

- szybsze są jak się na większy + zrobi

- mają wbudowane bony

Tylko dlatego się je robi?

Opublikowano

w broniach na 80lvl jezeli masz bon na pol ludzi to w miare z ulepszaniem na wiekszy + ten bon rosnie czyli bedziesz gracza hicil duzo wiecej jezeli bedziesz mial brzegowe lub syriusza na +9 kminisz

Opublikowano

Dałem pierwszy lepszy ss... Virus zobacz sobie na egzo+9 i brzegowe +6, a potem sie noobie wypowiadaj... Mają takie same dmg... Mentor ty to spamer totalny jesteś.... Napisałem, że są coraz szybsze im większy + i że mają wbudowany bon... Skoro wbudowany bon to logiczne, że się zwiększa... poza tym Syriusz ma z tego co mi wiadomo bon na nieumarłe nie na półludzi... Brzegowe ma na półludzi....

Opublikowano

@up oco ci idioto chodzi one nie maja wbudowanego bonu tylko jezeli masz wczesniej w tej broni na 65lvl bon na ludkow to on bedzie sie zwiekszal w tej broni na 80 w miare z ulepszaniem debilu...

Opublikowano

Jak zobaczyłem u pewnej sury barona +9 to się zdziwiłem...W plu pokazuje, ża ma 63ataku ^^.To nie jest chyba brzegowe ostrze, mi na spolszczeniu tlumaczy jako miecz barona

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak z egzo sie brzegowe robi.a ze szpona Lwi Miecz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano

Santarius albo Szymek wescie skończcie ten temat bo się tworzy spam ....

Do autora temat bez sensu ....

Opublikowano

Zamykam, temat bez sensu.

Syriusz mając np. +63 wartość ataku, robimy tak.

Patrzymy dmg bojowego +9 i do obu wartości dodajemy 63 (x+63-y+63)

reklama RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...