Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Body - jaki plan?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Postanowiłem powrócić do metina (PL oczywiście ;)

Mam chęć zagranie bodym od zera!

S14 Kirian. Kapitał początkowy to 1,5kkk

I tu dla was zadanie drodzy forumowicze:

1. Jakie eq kupić na poszczególne lvle do 35 lvl? (35 zostaje na metki aby zarobić pieniążki :)

2. Rozpiska expa od 1 do 35 lvla (Dokładna najlepiej)

3. Gdy zakupie smiertelkę +9 kd +4 starczy do 55 aby zarabiać na tym lvlu i ogarniać dobrze? I czy jest duża różnica między smoczą a smiertelką?

To było by na tyle

Za długie fajne rozbudowane odpowiedzi lecą plusiki

Użytkownik która poda najlepszą odpowiedź (czyt.Rozbudowaną) dostaje 3 dniowy zapas plusików tudzież minusików, a więc jest o co walczyc

Opublikowano

jak na metki to rib śr 20+ z kd moba i kryta +3/4, śmiertelka +7/8/9 z kd defa i przyspa+2/3, 5kontna +7/8, żelak +7/8/9, eq z hp, 1k starczy w każdym itemie i ebo +7/8

na 35 lvlu będzie rozwalał metki to m2/orki/pustynia, więc podstawowe eq bez hp ci powinno starczyć na m2, ale metki 40/45 już by się przydało eq z ok 1khp.

1 - 3 lvl psy, 4 - 6 wilki, 7 - 10 niedźwiedzie itd., 10 - ok. 16 zaprzysiężone, 17 ( w zależności ile defa, 200 wystarczy na spota ) - ok. 26/30, później pustynia i orki.

generalnie to śmiertelka i smocza to chyba 8 różnicy defa. gdybyś miał śmiertele +7 np. to byś musiał na granicach 42/48 skombinowac smoczą albo łuske.

ale śmiertelka+9 z kd +4 generalnie starczy do 55.

Opublikowano

1. Skoro chcesz zostać na metkach to polecam skupić się tylko na broni i zbroi, ponieważ dzikusy i tak wiele nie biją :)

2.

1-3 lvl pieski

3-5 niebieskie wilki

6-8 dziki

9-11 niedźwiedzie

11-15 zaprzysiężone

15-30 dzikuski

30-35 pustynia

3.Różnica w defie to zaledwie 8 więc naprawdę niewiele. Myślę, że starczy do 48/54, a może i nawet 61 :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Sam planuję tak zrobić, otóż z tego co zaplanowałem to:

1. Ten rib śr 20+ 2x kd +3 napewno, podstawa. Można się zaopatrzyć w jakąś 5kątną lub narazie bojową i na potem kupić okrągłą, żelak, można już na przyszłość kupić coś z hp, ebo...

2. 1-10 pieski, dziki, wilki - zbieraj spotki (; , 11 - 15 niedźwiadki , 15 - 18 zaprzysiężone , 18-... Dzikusy, chcesz to się męcz do 35 ale ja preferuję dać sobie spokój na 30 lvlu i expić na metkach m2 ( przy okazji zarobisz, exp troche wolniejszy ale zawsze).

3. Śmiertelna +9 kd +4? 101 defa + kd defa jak się nie myle, smocza 109.. No sam pomyśl... :) Śmierte zostawiaj do 54/61

Pozdrawiam, powodzenia.

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Postanowiłem powrócić do metina (PL oczywiście ;)

Mam chęć zagranie bodym od zera!

S14 Kirian. Kapitał początkowy to 1,5kkk

I tu dla was zadanie drodzy forumowicze:

1. Jakie eq kupić na poszczególne lvle do 35 lvl? (35 zostaje na metki aby zarobić pieniążki :)

2. Rozpiska expa od 1 do 35 lvla (Dokładna najlepiej)

3. Gdy zakupie smiertelkę +9 kd +4 starczy do 55 aby zarabiać na tym lvlu i ogarniać dobrze? I czy jest duża różnica między smoczą a smiertelką?

To było by na tyle

Za długie fajne rozbudowane odpowiedzi lecą plusiki

Użytkownik która poda najlepszą odpowiedź (czyt.Rozbudowaną) dostaje 3 dniowy zapas plusików tudzież minusików, a więc jest o co walczyc

1. do 30 wystarczy+4 i dzien zabawy apozniej pro riba na serwerze i tniesz nim

2. na poczatku m1 pozniej m2 i z fajnym ribem i smiertelka na BO jak dasz rade

3. nie wiem;]

;]

Opublikowano

Witam. Więc moja opinia na temat tego jest taka:

1. Na początek podstawowe eq. Na 18lvl tygra +9.

Na 34 śmiertka nie musi być pro ważne żeby była +9, ponieważ na 42 kupujesz pro smoczą i do 61 expisz z nią w v2.

Na 1 lvl glewia +9

2. 1 - 18lvl m1 Jeśli masz pro eq to na 18 lvl expisz na pustyni.

3. Jeśli kupisz "PRO" śmierte to starczy.

Jeśli pomogłem daj +

Pozdrawiam FuXo :)

Opublikowano
1. Jakie eq kupić na poszczególne lvle do 35 lvl? (35 zostaje na metki aby zarobić pieniążki - tygrysia/ lwia +7/8/9, bon hp min 1k., kd +2/3, tarcza na 21lv +7/8/9, tak samo hełm i jakieś dobre butki + branaza

2. Rozpiska expa od 1 do 35 lvla (Dokładna najlepiej) - 1-->10: pieski,wilki,dziki., 10 --> 20: zaprzysiężone, 20 --> 35 dzikusy.

3. Gdy zakupie smiertelkę +9 kd +4 starczy do 55 aby zarabiać na tym lvlu i ogarniać dobrze? I czy jest duża różnica między smoczą a smiertelką? - różnica jest tylko w defie, a jest ona minimalna lecz lepsza byłaby smocza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...