Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]LB RPG Realism x512 0.9.0

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie jak ? A mianowicie chodzi tu o texture pack LB RPG Realism x512 0.9.0. Prosze o dokładne wytłumaczenie nagradzam + lub -

Opublikowano

xxx link do let's play właśnie z tą texturą i link do textury. I jęsli ktoś ma zamiar pisać że się nie da prosze najpierw sprawdzić.

UWAGA. Zakaz publikowania jakichkolwiek treści związane z reklamą filmów na portalach wychodzących poza MPCforum. Szczegóły znajdziecie w tym temacie.

Opublikowano

Nie da się :D Chyba że masz 8GB ramu xD To wtedy przydzielasz minecraftowi z 4-5GB i jedziesz ^.^

Textury są przetrzymywane w pamięci VRAM czyli w pamięci karty graficznej.

Opublikowano

dlatego mi x32 już tak tną na moim radeonie 9200? no bez przesady x64 tak tną x32 da się jeszcze jakoś grać :/

Opublikowano

Pójdzie?

Ram 4gb

Karta 1 GB nVidia GTS 450

Procek: intel core i5-2300 2.80 Ghz

Opublikowano

zaraz tu się zaczną dyskusje czy pójdzie i tak dalej a ja chce się po prostu dowiedzieć jak to zainstalować dlatego jeśli nie masz odpowiedzi na moje pytanie możesz opuścić ten temat

Budowniczy
Opublikowano

Pakujesz swój minecraft.jar MCPatcherem, texturepack w .zip wklejasz do folderu texturepacks w .minecraft, włączasz grę i wybierasz LB RPG Realism x512 0.9.0 z listy.

@Edit. Jeżeli MCPatcher nie działa na 512x512, to pobierz moda OptiFine.

On optymalizuje i przyspiesza grę, daje więcej ustawień graficznych oraz naprawia texturepacki z dużą rozdzielczością.

Opublikowano

niestety nawet jak używam tego moda optifine i mcpatcher próbowałem też bez mc to nie działa ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Opublikowano

Start--->Uruchom...--->(wpisujesz)%appdata%--->.minecraft--->texturepacks<---- do tego folderu wklejasz te swoje textpacki w rozszeżeniu *.zip i wtedy wchodzisz do gry klikasz texturepacks wybierasz swoje textpacki i grasz na nich ^^

Opublikowano

Start--->Uruchom...--->(wpisujesz)%appdata%--->.minecraft--->texturepacks<---- do tego folderu wklejasz te swoje textpacki w rozszeżeniu *.zip i wtedy wchodzisz do gry klikasz texturepacks wybierasz swoje textpacki i grasz na nich ^^

tam sie wkleja tylko x 16

Opublikowano

Ja Ci powiem, że nawet na bardzo mocnym kompie na którym chodzą gry po same nowości z tego roku z rozdzielczością 1920x1080 oraz maximum możliwymi

ustawieniami graficznymi, a texturki, które podałeś nie chodzą nawet z 30 FPS-ami to wiedz, że to Ci nie poleci ponieważ to ma większe wymagania niż Crysis 2 i 1 razem wzięte :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...